» احیا و بهسازی ۷ حلقه چاه آب در ایلام

احیا و بهسازی ۷ حلقه چاه آب در ایلام | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 4 June , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 20 آگوست 2025 - 18:37 | 118 بازدید | ارسال توسط :

احیا و بهسازی ۷ حلقه چاه آب در ایلام

ایلام – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از احیا و بهسازی ۷ حلقه چاه آب با استفاده از تکنولوژی روز خبر داد.

احیا و بهسازی ۷ حلقه چاه آب در ایلام

محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این عملیات در نقاط مختلف استان شامل ۲ حلقه در شهر ایلام، ۲ حلقه در شهرستان دهلران و یک حلقه در شهرستان‌های ایوان، مهران و هلیلان انجام شده است. همچنین بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، تا پایان سال سه حلقه چاه دیگر نیز شست‌وشو و لایروبی خواهند شد.

وی درباره جزئیات فنی عملیات توضیح داد: پس از انجام ویدئومتری و شناسایی انسداد مشبک‌های جداره، فرآیند احیا و بهسازی در چند مرحله شامل ایرشوک (انفجار هوای فشرده با گاز نیتروژن)، تزریق مواد شیمیایی (اسیدشویی)، پیستون‌زنی و فرچه‌زنی صورت گرفت. این اقدامات ضمن افزایش آب‌دهی چاه‌ها، مانع از ماسه‌دهی و در نتیجه کاهش خرابی و افزایش عمر پمپ‌های شناور می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این عملیات سبب شد تا شهروندان ایلامی در شرایط کم‌آبی، با اطمینان خاطر بیشتری از آب شرب سالم و پایدار برخوردار شوند و خدمات شرکت نیز با کیفیت مطلوب‌تری ادامه یابد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

سه × پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.