اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 29 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 61509
  پرینت خانه » حوادث تاریخ انتشار : 22 سپتامبر 2024 - 16:07 | 27 بازدید | ارسال توسط :

ترافیک سنگین در محورهای هراز و چالوس – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای اصلی کشور به‌ویژه در روزهای پایانی تعطیلات تابستان، اعلام کرد: هم‌اکنون ترافیک پرحجم و روان در محورهای هراز و چالوس مشاهده می‌شود. در محور هراز، ترافیک در محدوده آب اسک تا لاریجان عادی است، اما در نزدیکی تونل سپاسد […]

ترافیک سنگین در محورهای هراز و چالوس – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای اصلی کشور به‌ویژه در روزهای پایانی تعطیلات تابستان، اعلام کرد: هم‌اکنون ترافیک پرحجم و روان در محورهای هراز و چالوس مشاهده می‌شود. در محور هراز، ترافیک در محدوده آب اسک تا لاریجان عادی است، اما در نزدیکی تونل سپاسد و پارک جنگلی آمل، ترافیک به‌صورت رفت و برگشت پرحجم و روان گزارش شده است. همچنین در محور چالوس، ترافیک در محدوده پل زنگوله و سیا بیشه پرحجم است و در سایر نقاط این محور، تردد به‌صورت روان انجام می‌شود.

وی افزود: به‌جز محورهای هراز و چالوس، سایر محورهای مواصلاتی کشور در شرایط عادی و روان قرار دارند.

سردار حسینی به مسدودی شب گذشته محور چالوس به‌دلیل احتمال وقوع سیلاب و ریزش سنگ اشاره کرده و گفت: شب گذشته محور چالوس به‌دلیل شرایط بحرانی مسدود شد، اما از ساعت ۵ صبح امروز بازگشایی شده و هم‌اکنون تردد در این محور به‌صورت روان انجام می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین اعلام کرد: به‌منظور تسهیل ترافیک و افزایش ایمنی، تردد کامیون‌ها در محور هراز از ساعت ۱۲ ظهر امروز تا ساعت ۲۴ ممنوع است. این ممنوعیت شامل کامیون‌های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی نمی‌شود. همچنین از ساعت ۶ صبح روزهای جمعه و شنبه نیز تردد کامیون‌ها در محور هراز تا ساعت ۲۴ ممنوع خواهد بود.

سردار حسینی در پایان با تأکید بر رعایت قوانین رانندگی و نکات ایمنی، از رانندگان خواست به تابلوهای راهنمایی و رانندگی توجه کنند و از عجله و شتاب در رانندگی بپرهیزند.

وی همچنین توصیه کرد که رانندگان شرایط جوی و جاده‌ای را در نظر بگیرند و در صورت بروز هرگونه شرایط خاص، با پلیس راهور همکاری لازم را داشته باشند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

سردار حسینی در انتها گفت: در صورت مشاهده افزایش ترافیک در جاده‌های مواصلاتی استان‌های شمالی محدودیت‌های تردد جدیدی اعمال خواهند کرد که از طریق رسانه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

16 + ده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.