اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 10 July , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
شناسه خبر : 91212
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 01 دسامبر 2024 - 13:25 | 29 بازدید | ارسال توسط :

بیش از ۳.۵ میلیون تن کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل لرستان جابه‌جا شد

خرم‌آباد – مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان گفت: سه میلیون و ۵۴۰ هزار و ۴۷۹ تن کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل استان طی هشت‌ماهه سال جاری جابه‌جا شده است.

بیش از ۳.۵ میلیون تن کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل لرستان جابه‌جا شد

به گزارش خبرنگار مهر، عارف امرایی ظهر امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان‌ماه، سه میلیون و ۵۴۰ هزار و ۴۷۹ تن انواع کالا در قالب ۲۶۷ هزار و ۶۰۸ فقره بارنامه از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان جابه‌جا شده است.

وی ادامه داد: طی سال جاری پروانه فعالیت برای هفت شرکت حمل‌ونقل کالا صادر و ۱۸ مورد تمدید پروانه فعالیت شرکت‌های حمل‌ونقل کالا در استان انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان، بیان کرد: عمده کالاهای جابه‌جا شده طی این مدت را محصولات کشاورزی گندم، چغندرقند و تره‌بار، سیمان و سنگ معدنی و ساختمانی هستند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × پنج =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.