اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 30 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 106726
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 27 دسامبر 2024 - 4:16 | 33 بازدید | ارسال توسط :

به خاک و خون کشیده شدن غیرنظامیان در حمله به بیمارستان کمال عدوان

ارتش رژیم صهیونیستی در حمله به منطقه‌ای در مجاورت بیمارستان کمال عدوان دستکم ۵۰ غیرنظامی را به شهادت رساند.

به خاک و خون کشیده شدن غیرنظامیان در حمله به بیمارستان کمال عدوان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رژیم صهیونیستی بر مبنای طرح ژنرال‌ها به دنبال ایجاد منطقه حائل در شمال غزه و پاکسازی قومی فلسطینیان است. به همین دلیل اکنون هر جنبنده‌ای در شمال غزه به عنوان یک هدف مشروع از سوی نظامیان صهیونیست تلقی می‌شود.

بر این اساس، منابع محلی اعلام کردند رژیم صهیونیستی به شدت بیمارستان کمال عدوان، تنها مرکز درمانی فعال در شمال غزه و اطراف آن را بمباران کرد.

طی این توحش صهیونیست‌ها ۲ تن از اعضای کادر درمانی بیمارستان کمال عدوان به شهادت رسیدند. این در حالی است که مجموع شمار شهدای این حمله اکنون به دستکم ۵۰ تن رسیده است.

اردوگاه‌های آوارگان بیت لاهیا، بیت حانون، و جبالیا در شمال غزه در بدترین شرایط انسانی قرار دارند زیرا رژیم صهیونیستی از ششم اکتبر سال جاری میلادی این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داده و از ورود اقلام بشردوستانه جلوگیری می‌کند.

وزارت بهداشت غزه در بیانیه جدید خود بدون احتساب شمار شهدای حمله به بیمارستان کمال عدوان اعلام کرد از صبح روز پنجشنبه تا اواخر شب طی توحش صهیونیست‌ها در غزه دستکم ۳۸ غیرنظامی به شهادت رسیده و ۱۳۷ تن مجروح شدند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

9 − 4 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.