به جرایم انتخاباتی بدون تبعیض و اغماض رسیدگی خواهد شد - حمایت آنلاین

به جرایم انتخاباتی بدون تبعیض و اغماض رسیدگی خواهد شد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 27 July , 2025
امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 48437
  پرینت خانه » قضائی تاریخ انتشار : 09 جولای 2024 - 13:41 | 21 بازدید | ارسال توسط :

به جرایم انتخاباتی بدون تبعیض و اغماض رسیدگی خواهد شد

رئیس کل دادگستری استان البرز با حضور در شعبه مستقر در مصلی کرج، گفت: برای ورود به جرایم انتخاباتی قبل از شروع انتخابات، شعب ویژه‌ای در دادسرا‌ها و محاکم بدوی و تجدیدنظر استان تعیین شده است. خبرگزاری میزان– حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در نخستین لحظه‌های آغاز رای‌گیری مرحله دوم انتخابات دوره […]

به جرایم انتخاباتی بدون تبعیض و اغماض رسیدگی خواهد شد

رئیس کل دادگستری استان البرز با حضور در شعبه مستقر در مصلی کرج، گفت: برای ورود به جرایم انتخاباتی قبل از شروع انتخابات، شعب ویژه‌ای در دادسرا‌ها و محاکم بدوی و تجدیدنظر استان تعیین شده است.

خبرگزاری میزان– حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در نخستین لحظه‌های آغاز رای‌گیری مرحله دوم انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری ضمن حضور در شعبه ۱۱۹ مستقر در مصلی کرج رای خود را به صندوق انداخت.

وی در حاشیه مشارکت در دومین مرحله انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی فارغ از جناح بندی‌های سیاسی، از منتخب مردم حمایت قانونی خواهد کرد اضافه کرد: در اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه، شعب ویژه‌ای در دادسرا‌ها و دادگاه‌های استان البرز جهت رسیدگی به گزارشات و شکایات واصله از مراجع ذیربط یا مردم در خصوص جرایم و تخلفات انتخاباتی تعیین شد.

وی اضافه کرد: از شروع فرایند انتخابات ریاست جمهوری تاکنون پرونده‌ای با موضوع جرایم انتخاباتی در هیچ یک از حوزه‌های قضایی دادگستری کل استان البرز تشکیل نشده که اتخاذ تدابیر و اقدامات پیشگیرانه از سوی «ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی استان» در خصوص طرفداران نامزد‌ها و توجیه ستاد‌ها نقش مهمی در این دستاورد داشته است.

 فاضلی هریکندی در تشریح اقدامات برای مقابله، ورود و رسیدگی بدون تبعیض و اغماض به جرایم انتخاباتی متذکر شد: برای این منظور قبل از شروع انتخابات، شعب ویژه‌ای در دادسرا‌ها و محاکم بدوی و تجدیدنظر استان تعیین شد تا به سرعت و دقت، گزارشات و جرایم انتخاباتی در زمان تبلیغات، حین تبلیغات و روز برگزاری انتخابات و پس از آن را مورد بررسی و رسیدگی قرار دهند

وی در تبیین اقدامات انجام شده برای صیانت از آرای مردم و اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله به موقع با جرایم انتخاباتی افزود: روسای دادگستری و دادستان‌های تمام حوزه‌های قضایی استان البرز در روز رای‌گیری و تا پایان ساعت قانونی اخذ رای در محل خدمت خود حضور داشته و در حدود مقررات با هیئت‌های اجرایی و نظارت، تعامل و همکاری خواهند کرد، همچنین قضات شعب ویژه نیز در روز جاری در محل کار خود حاضر هستند.

فاضلی هریکندی با آرزوی توفیق برای منتخب مردم، پیروز این انتخابات را نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام و از مشارکت مردم و تلاش‌های کلیه دست اندرکاران نظارت، برگزاری و اجرایی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان البرز تقدیر کرد.

انتهای پیام/



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

18 − هجده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.