اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 10 June , 2025
امروز : سه شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
    شناسه خبر : 117651
      پرینت خانه » خانواده و سبک زندگی تاریخ انتشار : 15 ژانویه 2025 - 15:46 | 25 بازدید | ارسال توسط :

    بهروزآذر: لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار گرفته است

    معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار گرفته است و باید ببینیم کدام یک از کمیسیون‌های مجلس آن را بررسی می‌کند.

    بهروزآذر: لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار گرفته است

    به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا بهروزآذر در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره وضعیت زندان زنان و پیگیری دولت در این زمینه، اظهار کرد: ما هم با قوه قضائیه و هم با رئیس سازمان زندان‌ها هماهنگی کرده‌ایم تا از زندان‌های زنان بازدید داشته باشیم. این اقدام در جریان سفر به خراسان شمالی آغاز کردیم و برای تهران نیز در حال انجام هماهنگی‌های لازم هستیم.

    وی در پاسخ به پرسشی درباره حذف واژه «خشونت» از لایحه ارسالی دولت به مجلس برای منع خشونت علیه زنان، تصریح کرد: لایحه دولت دارای واژه خشونت است اما تغییر آن به سوءرفتار هم باعث می‌شود شمول دربرگیری این لایحه گسترده‌تر شود. نگاه ما این است که اگر کلمه بدرفتاری یا سوءرفتار نیز در نظر گرفته شود، شمول دربرگیری را گسترده‌تر می‌کند.

    بهروزآذر ادامه داد: مهم این است که روح پیشگیری را داشته باشد و جرم‌انگاری هم برای آن عملی شود. نگرانی ما این است که اگر این واژه (سوءرفتار) باشد، آن وجوه را کمرنگ کند یا مانع‌بودن را نتواند داشته باشد و در این زمینه ایجاد ابهام ایجاد کند یا شفافیت آن را کاهش دهد.

    معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده تأکید کرد: در مجلس بررسی این لایحه آغاز شده و ما هم با قوت پیگیری می‌کنیم. در دولت همه تلاش ما این است که روح قانون اساسی پیگیری شود و در این لایحه تجلی یابد.

    به اشتراک بگذارید
    تعداد دیدگاه : ۰

    5 × 1 =

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.