افزونه جلالی را نصب کنید.
- کاهش وزن با این نوشیدنی ترش
- سناتور آمریکایی: فروش تسلیحات به اسراییل باید متوقف شود
- پروازهای فرودگاه بینالمللی مشهد طبق برنامه در حال انجام است
- رئیس کل دادگستری گیلان دستور تسریع در ساخت کمربندی خیام- سیاهکل را صادر کرد
- مترو تهران درباره دلیل اختلال امروز توضیح داد
- هشدار نارنجی سازمان هواشناسی؛ برف، کولاک و کاهش دما در راه است
- قیمت انواع میوه و سبزیجات برگی و غیربرگی اعلام شد
- اختصاص زمین برای نمایشگاه محصولات تولیدی زندانیان استان آذربایجان غربی با تاکید بر اشتغال نشسته بازار محور
- ابلاغ دستورالعمل پاداش گزارش فرار مالیاتی/ سوتزنی مالیاتی، رسمی شد
بایدها و نبایدهای تغدیهای برای روزهای پس از ماه رمضان
گفتگو| یک مشاور تغذیه گفت: استفاده مواد غذایی با حجم بالا در روزهای نخست بعد از ماه مبارک رمضان میتواند موجب آسیب به معده شود. مریم عمادی در گفتوگو با میزان به مناسبت عید سعید فطر به بیان توصیههای تغذیهای برای اولین روزهای پس از ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: روزه.داری در ماه مبارک […]

گفتگو|
یک مشاور تغذیه گفت: استفاده مواد غذایی با حجم بالا در روزهای نخست بعد از ماه مبارک رمضان میتواند موجب آسیب به معده شود.
مریم عمادی در گفتوگو با میزان به مناسبت عید سعید فطر به بیان توصیههای تغذیهای برای اولین روزهای پس از ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: روزه.داری در ماه مبارک رمضان دارای فوایدی برای سلامتی بدن است و از جمله این فواید این است که در این ماه در اغلب افراد مقدار مصرف مواد غذایی کاهش مییابد که موجب میشود دستگاه گوارش استراحت کند و در افرادی که قصد کاهش وزن دارند، کاهش وزن اتفاق بیفتد.
این مشاور تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه البته در تعدادی از اشخاص که در وعده افطار پرخوری میکنند، مصرف مواد غذایی افزایش پیدا میکند، ادامه داد:، اما به طور کلی مصرف مواد غذایی در بیشتر روزهداران کاهش مییابد و اغلب روزه.داران از مواد غذایی سالم استفاده میکنند و کمتر از دیگر روزهای سال مواد غذایی مضر، سرخ کردنی و فست فودها را مصرف میکنند، طبق فرهنگ ایرانی مصرف مواد غذایی سالم و سنتی در ماه مبارک رمضان بیشتر میشود.
وی ضمن اشاره به اینکه روزهداری میتواند در بسیاری از افراد موجب تنظیم قند و چربی خون و کاهش فشار خون و توقف ریزهخواری میشود، افزود: اگر افراد پس از این ماه به درستی به رژیم غذایی عادی بازگردند این فواید ادامهدار خواهد بود.
این مشاور تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه توصیه میشود پس از ماه مبارک نیز رویه استفاده از مواد غذایی سالم را ادامه دهیم و پس از این ماه نیز کمتر از مواد غذایی حجیم، سرخ کردنی و فست فودها استفاده کنیم، بیان کرد: از آنجایی که بدن بسیار هوشمند است عادت بدن طی یک ماه تغییر کرده و بدن به خوردن وعدههای غذایی صبحانه و نهار عادت ندارد و از این رو استفاده مواد غذایی با حجم بالا در روزهای نخست بعد از ماه مبارک رمضان میتواند موجب آسیب به معده شود.
عمادی ضمن بیان اینکه پس از ماه مبارک رمضان باید به تدریج به مصرف مواد غذایی که قبلا از آنها استفاده میکردیم روی آوریم توضیح داد: از آنجایی که پس از این ماه ولع افراد برای مصرف مواد غذایی بیشتر میشود ممکن است پرخوری کنند و دستگاه گوارششان آسیب ببیند و دچار یبوست و اسهال شوند، از این رو باید سعی شود به ویژه در روزهای نخست پس از ماه رمضان از مصرف مواد غذایی حجیم خودداری شود و روند استفاده از مواد غذایی سالم در طول سال نیز ادامه پیدا کند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.