اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 22 May , 2025
امروز : پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 115116
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 10 ژانویه 2025 - 13:39 | 21 بازدید | ارسال توسط :

بازگشت سرباز دیروز روستای کلوخی زابل با ردای ریاست جمهوری

زابل- سرباز روستای کلوخی منطقه سیستان، پس از ۵۱ سال دوری از محل خدمت، با ردای ریاست جمهوری باز می‌گردد.

بازگشت سرباز دیروز روستای کلوخی زابل با ردای ریاست جمهوری

به گزارش خبرنگار مهر، ۵۱ سال از زمان حضور «مسعود پزشکیان» برای سپری کردن خدمت سربازی در طرح ترویجی در روستای کلوخی زابل زمان می‌گذرد، حالا جوان دیروز که لباس سربازی به تن داشت، امروز ردای ریاست جمهوری بر دوش دارد و در حال برگشت به منطقه سیستان که دو سال در آن خدمت کرده است.

در سفر تکمیلی اولین سفر ریاست جمهوری دولت چهاردهم، تا ساعتی دیگر، مسعود پزشکیان و هیئت همراه، وارد منطقه سیستان خواهد شد.

وی در این منطقه بازدید از روستای کلوخی که محل استقرارش در مدت خدمت سربازی بوده، دیدار با اقشار مختلف مردم در سالن شهید جمالزهی زابل، بهره برداری از بزرگراه زابل_زاهدان، امضای تفاهم نامه شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی با وزارت راه و شهرسازی، شرکت در جلسه بررسی مسائل شمال استان سیستان و بلوچستان و در پایان گفت‌وگو با مردم از طریق شبکه استانی هامون را در برنامه دارد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

17 − چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.