امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
- هشدار سازمان ملل درباره کمبود بودجه برای مقابله با چالشهای حقوق بشری در ۲۰۲۵
- ماهیگیری به روش خرسهای قهوهای
- تصمیم دولت برای تحقق عدالت آموزشی
- انتقاد چمران به دو بانک/ دهنکجی به اصول معماری از سوی بانکهای تجارت و ملت
- فرق بزرگ مشکل مهاجران در ایران با اروپا؛ چرا دولت برنامه روشنی برای افغانستانیها ندارد؟
- آمارهای جدید از کنکور و تأثیر معدل/ شریف از انحصار پولدارها درآمد؟/ پولدارها مهندس میشوند
- مهاجرت به جامعه خلبانان هم رسید/ روند صعودی مهاجرت از کشور همچنان ادامه دارد
- تخصیص اعتبار یک هزار و ۲۷۰ میلیارد ریالی به تالار مرکزی اراک
- خیرین استان ۱۰۴ میلیارد تومان برای آزادی زندانیان کمک کردند
بازار مسکن قفل شد؛ گرانی، خریداران را فراری داد
به گزارش اکوایران، در سالهای اخیر، بازار مسکن با افزایش قیمتهای چشمگیری مواجه بوده است که باعث شده بسیاری از متقاضیان مصرفی از خرید خانه منصرف شوند. این موضوع نه تنها منجر به آسیب به بازار مسکن شده، بلکه چالشهای زیادی برای دهکهای مختلف جامعه ایجاد کرده است و در صورت عدم وجود برنامههای مناسب دولت برای […]
به گزارش اکوایران، در سالهای اخیر، بازار مسکن با افزایش قیمتهای چشمگیری مواجه بوده است که باعث شده بسیاری از متقاضیان مصرفی از خرید خانه منصرف شوند.
این موضوع نه تنها منجر به آسیب به بازار مسکن شده، بلکه چالشهای زیادی برای دهکهای مختلف جامعه ایجاد کرده است و در صورت عدم وجود برنامههای مناسب دولت برای مسکن و نداشتن تسهیلات ویژه برای متقاضیان، احتمالاً خروج بخش عمدهای از مشتریان از بازار ادامه خواهد یافت.
این خروج متقاضیان میتواند منجر به کاهش تاثیرگذاری افزایش قیمتها در بازار مسکن شود و حتی رشد قیمتها نیز برای مردم چندان جذاب نخواهد بود.
اخیرا کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران درخصوص قیمت میانگین مسکن در تهران، گفت: آخرین آماری که داشتیم، میانگین قیمت هر مترمربع مسکن در تهران حدود ۸۰ میلیون تومان بود، اما با افزایش نرخ دلار، طلا و هزینه های ساخت، این رقم به ۸۵ تا ۹۰ میلیون تومان رسیده است.
او تأکید کرد که دولت در برخی موارد خود نیز قیمت مسکن را افزایش داده و با توجه به نبود آمار رسمی از سوی بانک مرکزی، برآورد ما همین محدوده قیمتی است.
با توجه به چشمانداز پیش رو و عدم وجود برنامهریزی مناسب برای تأمین مسکن مناسب برای اقشار مختلف جامعه، بهنظر میرسد که بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ با چالشهای بزرگتری روبهرو خواهد بود. برای حل این بحران، نیاز به سیاستگذاریهای مؤثر و تسهیلات حمایتی از سوی دولت احساس میشود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.