امروز : پنج شنبه, ۲ مرداد , ۱۴۰۴
- فرهنگ و هنر را نباید به مسأله ای امنیتی و سیاسی تقلیل داد
- اقتدار امروز کشور مرهون مجاهدتهای نیروهای مسلح است
- حاج حسین یکتا: بندرعباس صحنه نبرد روایتهاست
- رونمایی از دیوارنگاره شهید فخریزاده و فرماندهان شهید در متروی تهران
- آخرین وضعیت ترافیکی جادههای کشور/ ترافیک در ۳ محور شمالی
- فرمانده سپاه کربلا در حرکت های جهادی برتر شد
- با این غذاها پیر نمیشوید
- مردم اردستان نوای «الغوث الغوث» سر دادند
- عملکرد بانک تجارت؛ از کفایت سرمایه ۸ درصدی تا درآمدکارمزد ۲۳.۵ همتی
ایران خودرو قید تولید این محصول را زد / تغییر رویه ایران خودرو، قیمت بازاری این خودرو را افزایش می دهد؟
به گزارش اکو ایران، تولید رانا تا پایان آذر 1403 حدود 12 هزار و 950 دستگاه بوده است، ایران خودرویی ها برآورد کردند در سه ماهه زمستان سال جاری تولید حدود دو هزار و 350 دستگاه رانا را در خطوط تولید خود تکمیل کنند. بنابراین پیش بینی می شود آبی های جاده مخصوص تا پایان […]

به گزارش اکو ایران، تولید رانا تا پایان آذر 1403 حدود 12 هزار و 950 دستگاه بوده است، ایران خودرویی ها برآورد کردند در سه ماهه زمستان سال جاری تولید حدود دو هزار و 350 دستگاه رانا را در خطوط تولید خود تکمیل کنند. بنابراین پیش بینی می شود آبی های جاده مخصوص تا پایان امسال در مجموع حول و حوش 15 هزار و 300 دستگاه انواع رانا را در خطوط تولید خود نهایی کنند.
مدیران ایران خودرو در ابتدای امسال تولید 20 هزار دستگاه رانا را در لیست هدف گذاری های خود برای تولید جای دادند اما با توجه به روند تولید رانا در سال جاری می توان گفت تیر مدیران این خودروسازی به هدف ننشسته است.
بررسی ها نشان می دهد خودروساز ساکن کیلومتر 14 جاده مخصوص طی سال جاری به نسبت هدف گذاری خود در تولید رانا افتی نزدیک به 24 درصدی را در کارنامه ثبت خواهند کرد. این افت تولید به زبان تعداد از کاهش حدود چهار هزار و 750 دستگاهی در تولید رانا خبر می دهد.
آبی های جاده مخصوص در پایان سال 1402 در مجموع نزدیک به 24 هزار دستگاه انواع رانا را در خطوط تولید خود تکمیل کردند. اما مدیران این خودروسازی در هدف گذاری خود برای تولید رانا در سال جاری تولید 20 هزار دستگاهی را مدنظر قرار دادند. این هدف گذاری برای تولید رانا به نسبت تولید رقم خورده در سال 1402 از کاهش حول و حوش 17 درصدی خبر می دهد.
به نظر می رسد ایران خودرویی ها از تولید رانا به نوعی عقب نشینی کرده و به تعبیر دیگر قید تولید این محصول خود را زدند.
تیراژ تولید خودرو یکی از پارامترهای اثرگذار روی قیمت بازاری محسوب می شود؛ هر گاه تیراژ تولید کاهش می یابد به طور معمول قیمت بازاری خودرو روند افزایشی به خود می گیرد.
بررسی قیمت بازاری رانا نشان می دهد قله قیمتی این خودرو در بازار طی سال جاری حدود 725 میلیون تومان بوده است. اما رانا نتوانسنت قله قیمتی خود را حفظ کند و در پایان هفته منتهی به 25 بهمن 1403 با قیمتی حول و حوش 705 میلیون تومان در بازار داد و ستد شد. ایران خودرویی ها در مجوز افزایش قیمتی که در اواخر آبان امسال دریافت کردند اجازه یافتند هر دستگاه رانا پلاس را با قیمت نزدیک به 600 میلیون تومان برای مشتریان فاکتور کنند. بنابراین شاهد هستیم که فاصله قیمت بازار و کارخانه رانا حدود 100 میلیون تومان است.
باید منتظر ماند و دید قیمت این محصول ایران خودرو در فرصت باقی مانده تا پایان سال جاری با توجه به کاهش حدود 24 درصدی تولید امسال به نسبت هدف گذاری در نظر گرفته شده ساز افزایش کوک و قله جدید قیمتی را فتح خواهد کرد یا خیر؟
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.