» اورژانس تهران هفته گذشته ۲۳ هزار و ۳۷۲ مأموریت انجام داد

اورژانس تهران هفته گذشته ۲۳ هزار و ۳۷۲ مأموریت انجام داد | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 9 May , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » پزشکی، سلامت و زیبایی تاریخ انتشار : 09 می 2026 - 16:50 | 7 بازدید | ارسال توسط :

اورژانس تهران هفته گذشته ۲۳ هزار و ۳۷۲ مأموریت انجام داد

رئیس اورژانس استان تهران گفت: طی هفته گذشته ۲۳۳۷۲ مأموریت اورژانسی انجام شد که طی آن ۵۷۶۹ نفر به مراکز درمانی منتقل و ۱۰۲۱۱ نفر در محل از خدمات اورژانس بهره‌مند شدند.

اورژانس تهران هفته گذشته ۲۳ هزار و ۳۷۲ مأموریت انجام داد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمداسماعیل توکلی اظهار داشت: در هفته گذشته (۱۲ الی ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵) مجموع ۲۳۳۷۲ ماموریت در مرکز ارتباطات، اعزام و راهبری عملیات اورژانس استان تهران (دیسپچ) ثبت شد که در پی این مأموریت‌ها ۵۷۶۹ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۱۰۲۱۱ نفر نیز در محل از خدمات اورژانس استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۵۷۱۶۵ تماس با مرکز ارتباطات اورژانس استان تهران برقرار شد که از این تعداد متأسفانه ۲۳۳۳ نفر مزاحم (معادل ۴.۱ درصد کل تماس ها) با این مرکز بوده است.

توکلی ادامه داد: از مجموع مأموریت‌های ثبت شده طی هفته گذشته، ۴۸۱۴ مورد حوادث ترافیکی (۲۰.۶ درصد از کل ماموریت ها) و ۱۸۵۵۸ مورد (۷۹.۴ درصد از کل ماموریت ها) حوادث غیر ترافیکی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: اورژانس هوایی ۶ سورتی پرواز داشته است که در پی آن ۶ نفر مصدوم به مراکز درمانی انتقال یافته اند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

16 + نوزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.