اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 25 May , 2025
امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 105444
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 24 دسامبر 2024 - 22:31 | 19 بازدید | ارسال توسط :

افشای فشار آمریکا بر آلمان بر تقویت ائتلاف ضد روسی

رئیس جمهوری صربسکا می‌گوید که دولت آمریکا در تلاش برای تحکیم ائتلاف ضد روسی در اروپا است.

افشای فشار آمریکا بر آلمان بر تقویت ائتلاف ضد روسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، رئیس جمهوری صربسکا از فشار دولت آمریکا بر آلمان در راستای اقدامات ضد روسی خبر داد.

«میلوراد دودیک» رئیس جمهوری صربسکا روز سه شنبه اعلام کرد که «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان و «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه، تحت فشار دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای تحکیم یک ائتلاف ضد روسیه در اتحادیه اروپا کار می‌کنند.

رئیس جمهوری صربسکا گفت: اکنون آنها با چالش تنظیم روابط با تیم آینده دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا هم روبرو هستند.

همزمان روزنامه واشنگتن پست روز سه شنبه به نقل از منابع آگاه خود گزارش داد که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در آخرین هفته‌های ریاست جمهوری خود، در حال بررسی تحریم‌های جدید علیه بخش انرژی روسیه است. بنابه اعلام این منابع، این تحریم‌ها قرار است در در مقیاس وسیع بخش انرژی روسیه را هدف قرار دهد.

این رسانه آمریکایی به استناد منابع خود نوشت که چنین تصمیمی ظاهراً برای اعمال فشار به تیم جدید ترامپ در مذاکرات اوکراین گرفته شده است.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

نه + 9 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.