امروز : دوشنبه, ۳۰ تیر , ۱۴۰۴
- بیش از ۴ هزار نفر مزاحم اورژانس شدند
- رجیستری گوشیهای آیفون دوباره به مشکل خورد
- شرایط مصدومان حادثه معدن طبس/ ۱۱ نفر بستری هستند – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- بازدید رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه کشور از بندرلنگه
- جشن شبانه تبریز پس از قهرمانی تراکتور؛ «سنی دئیلر»
- انتقال مصدومان حادثه آزادراه غدیر با ۲ بالگرد و ۳ آمبولانس به مراکز درمانی
- نمایش «قویترین» در گناوه بر روی صحنه رفت
- افتتاح ۱۳ واحد نیروگاه خورشیدی خانگی حمایتی در تویسرکان
- معلمی سختتر از گذشته – خبرآنلاین
افشای راز ازدواج دوم مرد میانسال بعد از مرگ
ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، زن جوانی هراسان با پلیس تماس گرفت و از مرگ شوهرش خبر داد. گزارش این حادثه از سوی مأموران کلانتری ۱۲۰ سیدخندان به بازپرس محسن اختیاری اعلام شد. به دستور بازپرس جنایی، تیم تحقیق راهی محل شده و با جسد مرد میانسال در کنار کولر آبی روی پشت بام […]

ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، زن جوانی هراسان با پلیس تماس گرفت و از مرگ شوهرش خبر داد. گزارش این حادثه از سوی مأموران کلانتری ۱۲۰ سیدخندان به بازپرس محسن اختیاری اعلام شد.
به دستور بازپرس جنایی، تیم تحقیق راهی محل شده و با جسد مرد میانسال در کنار کولر آبی روی پشت بام مواجه شدند. معاینات اولیه متخصصان پزشکی قانونی در محل، حکایت از آن داشت که مرد میانسال هنگام تعمیر کولر دچار برق گرفتگی شده و جانش را از دست داده است.
زن جوان که موضوع را به پلیس اعلام کرده بود، در تحقیقات اولیه گفت: من همسر صیغه ای بهروز بودم. سال ۹۶ به عقد موقت او درآمدم و راز این ازدواج را کسی نمیدانست.
او در هفته چند بار به من سر میزد. روز حادثه، به او گفتم هوا گرم شده و بهتر است کولر را راه بیندازیم. میخواستم به تعمیرکار زنگ بزنم، اما همسرم گفت خودم آن را درست میکنم.
او ادامه داد: بهروز برای تعمیر کولر به پشت بام رفت. ساعتی گذشت و از او خبری نشد. هر چه به تلفن همراهش زنگ زدم جواب نداد. با نگرانی راهی پشت بام شدم، اما در کمال ناباوری دیدم همسرم کنار کولر افتاده و جان باخته است.
بدین ترتیب با مرگ مرد میانسال، راز ازدواج دوم او که مخفیانه انجام شده بود برملا شد. به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی پایتخت، جسد برای مشخص شدن علت اصلی مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.