امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
- رئیس کل دادگستری استان سمنان از حوزه قضایی شهرستان دامغان بازدید کرد
- حتی می توان در معاشرت و احوال پرسی هم استفاده معنوی و علمی برد/ رفاقت با چه کسی مفید نیست؟
- همراهی بیش از ۸ میلیون نفر در نهضت ملی «زندگی با آیهها»
- این ایستگاه مترو تاخرداد افتتاح می شود؛پرونده خط ۶ و ۷ مترو چه زمانی بسته می شود؟
- رکوردهای سال ۱۴۰۲ از دید تصادفات در پایتخت
- ارتکاب قتل در روز دوم آزادی از زندان
- بسیج دانشجویی: حادثه اخیر حاصل بی کفایتی مسئولین و روسای دانشگاه تهران است
- واکنش رژیم صهیونیستی به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا
- همدردی جنبش جهاد اسلامی فلسطین با ایران
افزایش ۲۵ درصدی حضور دانشگاههای علوم پزشکی کشور در نظام رتبهبندی جهانی
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، از ارتقای وضعیت دانشگاههای علوم پزشکی کشور در نظام رتبه بندی بینالمللی TIMES خبر داد و گفت: حضور دانشگاههای علوم پزشکی کشور در نظام رتبهبندی جهانی نسبت به سال ۲۰۲۴، افزایش ۲۵ درصدی داشته اشت. خبرگزاری میزان – به گزارش وبدا، یونس پناهی گفت: نظامهای رتبهبندی بینالمللی معتبر به […]

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، از ارتقای وضعیت دانشگاههای علوم پزشکی کشور در نظام رتبه بندی بینالمللی TIMES خبر داد و گفت: حضور دانشگاههای علوم پزشکی کشور در نظام رتبهبندی جهانی نسبت به سال ۲۰۲۴، افزایش ۲۵ درصدی داشته اشت.
خبرگزاری میزان – به گزارش وبدا، یونس پناهی گفت: نظامهای رتبهبندی بینالمللی معتبر به عنوان ابزارهای مهم برای ارزیابی و مقایسه عملکرد دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در سطح جهانی شناخته شده اند.
وی ادامه داد: این نظامها با بهرهگیری از معیارهای مختلفی مانند کیفیت آموزش، پژوهش و اعتبار بینالمللی، به دانشگاهها کمک میکنند تا جایگاه خود را در میان رقبای جهانی شناسایی کرده و به بهبود کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی خود بپردازند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت عنوان کرد که درحال حاضر این نظامها به مرجعی برای تعیین سطح اعتبار دانشگاهها در سطح بینالمللی و منطقهای تبدیل شدهاند. حضور موثر دانشگاههای علوم پزشکی کشور در نظامهای معتبر رتبه بندی در سطح جهانی و بهره برداری هوشمندانه از آنها به افزایش درآمدها، ارتقای سطح علمی و فناوری، افزایش شهرت و توسعه تعاملات بینالمللی و اعضای هیات علمی خواهد انجامید.
پناهی خاطرنشان کرد: در جدیدترین رتبهبندی تایمز جهانی سال ۲۰۲۵ تعداد ۳۰ دانشگاه علوم پزشکی حضور یافته اند که نسبت به سال ۲۰۲۴ که ۲۴ دانشگاه از کشورمان حضور داشتند، ۶ دانشگاه علوم پزشکی نیز به این نظام رتبه بندی اضافه شده و رشد ۲۵ درصدی داشته است.
وی در توضیح رتبه دانشگاههای علوم پزشکی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با رتبه ۵۰۰-۴۰۱ رتبه اول را در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور کسب کرده است که این رتبه زیر ۵۰۰ بسیار باارزش است. دانشگاه علوم پزشکی تهران با رتبه ۶۰۰-۵۰۱ رتبه دوم و تعداد ۱۱ دانشگاه علوم پزشکی شامل، البرز، بابل، بقیه الله، ایران، کردستان، لرستان، مازندران، قزوین، شهید بهشتی، تبریز، ارومیه، با کسب رتبه ۶۰۱-۸۰۰ در رتبه سوم قرار گرفتهاند. دانشگاه علوم پزشکی تهران بهترین امتیاز را در زیرمعیار آموزش یا محیط یادگیری در کل کشور به دست آورده است.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.