استقبال کاربر ژاپنی از دیوارنگاره «آمریکا قارچ سمی دنیا» - حمایت آنلاین

استقبال کاربر ژاپنی از دیوارنگاره «آمریکا قارچ سمی دنیا» - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 16 August , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » قضائی تاریخ انتشار : 16 آگوست 2026 - 11:17 | 14 بازدید | ارسال توسط :

استقبال کاربر ژاپنی از دیوارنگاره «آمریکا قارچ سمی دنیا»

نمایش دیوارنگاره سالگرد فاجعه هیروشیما به زبان ژاپنی در تهران با استقبال کاربر ژاپنی مواجه شد.

استقبال کاربر ژاپنی از دیوارنگاره «آمریکا قارچ سمی دنیا»

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش دیوارنگاره‌ای سازمان فرهنگ به مناسبت فرارسیدن سالگرد فاجعه نسل‌کشی اتمی هیروشیما به زبان ژاپنی علیه جنگ‌افروزی آمریکا با استقبال کاربر ژاپنی مواجه شد.

آکیموتو (AkimotoThn) کاربر ژاپنی زبان با دنبال‌کننده‌گان چند هزار نفری از جمله چهره‌هایی است که به نمایش دیوارنگاره‌ای از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در میدان جهاد (واقع در تهران) که در سالگرد فاجعه اتمی هیروشیما و ناگاساکی علیه سیاست‌های ددمنشانه ایالات متحده آمریکا طراحی و اجرا شده، واکنش جالبی داشته است.

این کاربر آسیایی در فضای مجازی خود با انتشار تصویری از این تابلوی بزرگ شهری می‌نویسد: «در شهر تهران یک بیلبورد عظیم قد برافراشته که بر آن این جمله به زبان ژاپنی نوشته شده است که ایالات متحده بزرگ‌ترین قارچ سمی جهان است.این بیانیه غیررسمی به‌طور شدید بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی توسط ایالات متحده را محکوم می‌کند. ایران و ژاپن با هم هستند».

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

دو × سه =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.