استقبال حماس از صدور حکم بازداشت ۳۷ مسئول صهیونیست توسط ترکیه ‌ - حمایت آنلاین

استقبال حماس از صدور حکم بازداشت ۳۷ مسئول صهیونیست توسط ترکیه ‌ - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Thursday, 9 July , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 08 نوامبر 2025 - 3:22 | 101 بازدید | ارسال توسط :

استقبال حماس از صدور حکم بازداشت ۳۷ مسئول صهیونیست توسط ترکیه ‌

جنبش حماس در بیانیه‌ای از صدور حکم بازداشت ۳۷ مقام صهیونیست توسط ترکیه استقبال کرد.

استقبال حماس از صدور حکم بازداشت ۳۷ مسئول صهیونیست توسط ترکیه
‌

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای از صدور حکم بازداشت ۳۷ مقام صهیونیستی توسط دادستان عمومی استانبول از جمله جنایتکار جنگی، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و همچنین «یواو گالانت» و «یسرائیل کاتس» دو وزیر جنگ تروریست سابق و کنونی این رژیم استقبال کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، حماس در این بیانیه افزود: این اقدام ارزشمند، مواضع اصیل ملت و رهبری ترکیه را که طرفدار عدالت، انسانیت و برادری با مردم مظلوم فلسطین هستند، مورد تاکید قرار می‌دهد؛ مردمی که با وحشیانه‌ترین جنگ نسل‌کشی تاریخ معاصر از سوی جنایتکاران جنگی و رهبران اشغالگر فاشیست مواجه بوده و هستند.

این جنبش ادامه داد: ما از تمامی کشورهای جهان و نهادهای قضائی می‌خواهیم که یادداشت‌هایی حقوقی برای تعقیب و پیگرد رهبران رژیم اشغالگر و تروریست صهیونیستی در هر کجا که هستند صادر کنند و آن‌ها را به دادگاه‌ها بکشانند و به خاطر جنایات ضد بشری بازخواست و مجازات کنند.

گفتنی است که دادستانی استانبول حکم بازداشت ۳۷ صهیونیست را به اتهام «نسل‌کشی» صادر کرده است؛ در میان اسامی متهمان، نام «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر صهیونیستی نیز دیده می‌شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

پنج × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.