اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 30 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 139441
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 24 فوریه 2025 - 19:34 | 24 بازدید | ارسال توسط :

ادارات مازندران روز سه شنبه تعطیل شد

ساری- معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران گفت: ادارات و دستگاه‌های دولتی مازندران روز سه شنبه تعطیل شدند.

ادارات مازندران روز سه شنبه تعطیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی قاسمی طوسی اظهار کرد: تمامی ادارات و مؤسسات آموزشی و بانکی استان روز سه شنبه به دلیل برودت هوا و یخبندان تعطیل هستند.

وی فعالیت مدارس را تا پایان هفته به صورت مجازی اعلام کرد.

طبق اطلاعیه شماره ۱۳ ستاد مدیریت بحران استانداری مازندران بارش برف از امشب به مناطق جلگه‌ای و ساحلی کشیده می‌شود.

بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی استان، با بارش باران (ارتفاعات تا دامنه‌ها، مه آلود با بارش برف) و وزش باد شدید موقتی پیش بینی شده و از امشب با سرد شدن هوا بارش برف به مناطق جلگه‌ای و ساحلی کشیده می‌شود

همچنین از فردا سه شنبه ۷ اسفندماه مناطق غربی استان، ابری با بارش پراکنده برف به تدریج صاف و مناطق مرکزی و شرقی استان، ابری و سرد همراه با بارش برف و وزش باد از بعدازظهر با کاهش ناپایداری و ابر پیش بینی می‌شود.

همچنین با توجه به صاف شدن هوا علاوه بر ارتفاعات و دامنه‌ها، در مناطق ساحلی و جلگه‌ای نیز یخبندان خواهیم داشت.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

4 × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.