احیای تمدن نوین اسلامی نیازمند بهره گیری از نهج ابلاغه است - حمایت آنلاین

احیای تمدن نوین اسلامی نیازمند بهره گیری از نهج ابلاغه است - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 25 July , 2025
امروز : جمعه, ۳ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 136756
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 20 فوریه 2025 - 13:23 | 38 بازدید | ارسال توسط :

احیای تمدن نوین اسلامی نیازمند بهره گیری از نهج ابلاغه است

قم- استاد حوزه و دانشگاه گفت: احیای تمدن اسلامی نیازمند بهره گیری از نهج البلاغه به عنوان گنجینه‌ای ارزشمند است و در تربیت نیز بایستی از این امر تبعیت شود.

احیای تمدن نوین اسلامی نیازمند بهره گیری از نهج ابلاغه است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مسعود عالی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره ملی رسا که در مرکز فقهی ائمه اطهار قم برگزار شد، بر جایگاه والای نهج‌البلاغه در هدایت انسان‌ها تأکید کرد و این اثر گرانسنگ را منبعی بی‌همتا از معارف علوی دانست که توانایی پاسخگویی به نیازهای فکری و معنوی جامعه را داراست.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه بسیاری از چالش‌های بشری ناشی از ناآگاهی نسبت به توانایی‌های درونی افراد است، بیان کرد: انسان دارای ظرفیت‌های روحی و معنوی عظیمی است و با شناخت و تقویت این توانایی‌ها می‌تواند راه کمال و سعادت را بپیماید.

وی به اهمیت سخنان امیرالمؤمنین (ع) در ارتقای بصیرت معنوی تاکید کرده و گفت: نهج‌البلاغه راهکارهایی برای پیشرفت اخلاقی و انسانی ارائه می‌دهد و تعالیم علوی، به‌ویژه در زمینه خودسازی و مدیریت نفس، پاسخگوی بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی است.

حجت الاسلام عالی همچنین ترویج فرهنگ مطالعه نهج‌البلاغه را در جامعه ضروری دانست و ابراز کرد: بی‌توجهی به این میراث ارزشمند می‌تواند ما را از بهره‌مندی از دریای معارف اهل‌بیت (ع) محروم کند ضمن اینکه نهج‌البلاغه تنها یک متن تاریخی نیست، بلکه به‌عنوان راهنمای عملی زندگی می‌تواند در برنامه‌های تربیتی و آموزشی جامعه نقشی محوری ایفا کند.

او تأکید کرد که انسان برای پیشرفت و خودسازی نیازمند الگوهای رفتاری است و سیره و گفتار امیرالمؤمنین (ع) همچون چراغی روشن برای هدایت بشر عمل می‌کند. در دورانی که معنویت با چالش‌های فراوان مواجه شده، بازگشت به نهج‌البلاغه راهی مؤثر برای دستیابی به تکامل فردی و اجتماعی است.

وی نسبت به غفلت از ابعاد معنوی انسان هشدار داد و عنوان کرد: دنیای امروز پر از عوامل انحرافی و سرگرمی‌هایی است که افراد را از حقیقت وجود خود دور می‌سازد ضمن اینکه رجوع به آموزه‌های نهج‌البلاغه و کلام امیرالمؤمنین (ع) می‌تواند راهگشای این بحران باشد.

استاد حوزه و دانشگاه ضرورت آموزش تعالیم علوی در کانون خانواده‌ها را یادآور شد و خاطرنشان کرد: تربیت نسل جوان بر مبنای اصول نهج‌البلاغه می‌تواند آینده‌ای روشن برای جامعه رقم بزند و برای احیای تمدن اسلامی باید از این گنجینه ارزشمند بهره‌برداری کامل صورت گیرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهار × 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.