امروز : یکشنبه, ۴ خرداد , ۱۴۰۴
- مامور پلیس در شهرستان ایذه به شهادت رسید
- ارسال پیامک ذخیره سازی آب برای شهروندان تهرانی؛ این هشدار یعنی چه؟
- سهم قابل توجه کودکان غزه از ۱۳۰ میلیون کودک تحت تاثیر بحران سوءتغذیه
- رونمایی از کتاب وضعیت اقلیتها در جمهوری آذربایجان از منظر حقوق بینالملل
- دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به رییس جمهور منتخب تبریک گفت – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- دیده شدن موجودی باستانی در رودخانههای آب شیرین!/ عکس
- راهکارهای مجلس برای کنترل تورم | جراحی جدید اقتصادی در راه است؟
- مدیریت مصرف انرژی در کشور فرهنگ سازی شود
- خبر دستگیری رئیس سازمان بورس صحت دارد؟
احتمال هجوم ملخ صحرایی به ایران؟
سعید معین مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: براساس آخرین اخبار و اطلاعات طبق وضعیت آب و هوایی اخیر و اتمام بارندگی ها در شبه جزیره عربستان و شرق آفریقا، احتمال هجوم ملخ صحرایی در زمستان وجود ندارد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته او، در سه ماهه تابستان بارندگی های […]

سعید معین مدیر مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات گفت: براساس آخرین اخبار و اطلاعات طبق وضعیت آب و هوایی اخیر و اتمام بارندگی ها در شبه جزیره عربستان و شرق آفریقا، احتمال هجوم ملخ صحرایی در زمستان وجود ندارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته او، در سه ماهه تابستان بارندگی های زیادی در شبه جزیره عربستان و شرق آفریقا به وقوع پیوست، اما اکنون پیش بینی بارندگی برای کشورهای مذکور در حد زیر نرمال خواهد بود؛ بنابراین احتمال هجوم ملخ صحرایی نخواهیم داشت.
معین با بیان اینکه حمله ملخ صحرایی منتفی است، افزود: در تابستان و اوایل پاییز تنها یک سیکلون ضعیف رخ داد،از این رو پیش بینی سازمان هواشناسی جهانی و فائو در ادامه فعالیت بارش ها در زمستان زیر نرمال است؛ بنابراین پوشش سبز در بیابان های شرق آفریقا و عربستان کم می شود که براین اساس جمعیت ملخ حالت مهاجم پیدا نمی کند. این در حالی است که طی ماه های اخیر به دلیل بروز طوفان های چرخنده در شبهجزیره عربستان، احتمال هجوم ملخ صحرایی به ایران در زمستان به ۸۰ درصد رسیده بود.
مدیر مبارزه با آفت عمومی و همگانی حفظ نباتات ادامه داد: با توجه به احتمال بارش های زیرنرمال تا پایان سال احتمال حمله ملخ صحرایی به کشور منتفی است و باید دید وضعیت در سال آینده چگونه است.
او با بیان اینکه مبارزه علیه ملخهای بومی در شهریور ماه به اتمام رسید، گفت: بنابر آمار در سطح ۱۱۸ هزارهکتار در ۲۰ استان کشور مبارزه علیه ملخهای بومی در کشور صورت گرفت.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.