اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 30 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 101311
  پرینت خانه » مدارس و دانشگاه تاریخ انتشار : 17 دسامبر 2024 - 21:03 | 36 بازدید | ارسال توسط :

احتمال ادامه تعطیلی‌ها برای روز چهارشنبه؛ کمیته اضطرار تشکیل شد

تهران- افزایش آلاینده ها و کمبود منابع گاز و برق در استان تهران به حدی است که احتمال تعطیلی برای روز چهارشنبه را افزایش داده، البته هنوز هیچ مسئول رسمی در این خصوص اظهار نظر نکرده است.

احتمال ادامه تعطیلی‌ها برای روز چهارشنبه؛ کمیته اضطرار تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدارس استان تهران از روز شنبه ۱۷ آذر تاکنون تنها دو روز حضوری بوده و ادارات و دانشگاه‌های استان تهران نیز از چهارشنبه ۲۱ آذر تاکنون فقط شنبه باز و فعال و مابقی روزها تعطیل بوده‌اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بخشی از تعطیلی‌های استان تهران در روزهای گذشته به دلیل برودت هوا بود، که اگر رعایت نمی‌شد و همکاری مردم را نمی‌داشتیم، وضعیت تأمین انرژی در بخش برق و گاز مشکل پیدا می‌کرد.

میرمحمد غراوی گفت: اما روز سه شنبه به دلیل افزایش میزان آلاینده‌ها تعطیل شد، چرا که روند این آلایندگی رو به افزایش بود و در ساعت ۱۶ روز دوشنبه به ۱۳۷ رسید و طبق اعلام هواشناسی این روند رو به رشد آلودگی‌ها تداوم می‌یافت.

وی اضافه کرد: ما هر لحظه شرایط را می‌سنجیم و بر اساس پایش وضعیت آلاینده‌ها تصمیم گرفته می‌شود.

بر اساس اظهارات بالا و نیز شکسته شدن رکورد مصرف گاز در روز دوشنبه، اعلام هواشناسی استان تهران مبنی بر روند افزایش آلایندگی‌ها و نیز تشکیل کمیته اضطرار آلودگی هوا عصر سه شنبه در استانداری تهران، به نظر می‌رسد، روند تعطیلی‌های مدارس و دانشگاه‌ها برای روز چهارشنبه نیز تداوم خواهد داشت.

البته هنوز هیچ اعلام رسمی برای تعطیلی و یا عدم تعطیلی روز چهارشنبه نداشته‌ایم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

6 + 8 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.