اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 8 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 130891
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 10 فوریه 2025 - 22:19 | 32 بازدید | ارسال توسط :

ابوعبیده: آزادی اسرای صهیونیست تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد

سخنگوی گردان‌های قسام اعلام کرد به علت پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به مفاد توافق آتش‌بس در نوار غزه، تحویل شماری از اسرای صهیونیست که قرار بود روز شنبه آینده آزاد شوند، به‌ تعویق افتاده است.

ابوعبیده: آزادی اسرای صهیونیست تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش حماس از تعلیق توافق مبادله اسرا به علت پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به مفاد آن خبر داد.

در پیام «ابوعبیده» ضمن اعلام این خبر آمده است: فرماندهی مقاومت طی سه هفته گذشته تخلفات دشمن و عدم پایبندی آن به مفاد توافقنامه آتش بس از جمله تاخیر در بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه و هدف قرار دادن آنها با حملات هوایی و تیراندازی را زیر نظر داشته است.

وی افزود: دشمن صهیونیستی بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه را به تأخیر انداخت و آنها را در مناطق مختلف نوار غزه هدف قرار داد و از ورود کمک‌های امدادی به این باریکه به شکلی که بر سر آن توافق شده بود جلوگیری کرد، در حالی که مقاومت هر کاری را که لازم بود انجام داد.

سخنگوی گردان‌های قسام تأکید کرد: تحویل اسرای صهیونیستی که قرار بود شنبه آینده ۱۵ فوریه ۲۰۲۵ آزاد شوند، تا اطلاع ثانوی و تا زمان پایبندی رژیم اشغالگر به توافق و جبران تعهدات هفته‌های گذشته به تعویق می‌افتد.

ابوعبیده همچنین گفت: ما بر تعهد خود به مفاد توافق آتش بس تا زمانی که اشغالگران به آنها پایبند باشند، تأکید می‌کنیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

پنج × 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.