افزونه جلالی را نصب کنید.
- آغاز رسمی فرآیند ارجاع بیماران در برنامه پزشکی
- جنگ دو بار ضربه میزند؛ یک بار به خانه و جان، یک بار به روان و امید
- بازار تجهیزات پزشکی امسال به ۵ میلیارد دلار می رسد
- ارسال گزارش های ۵ کمیته تخصصی غذا و دارو به وزیر بهداشت
- انستیتو پاستور
- رئیس زاده: مصوبه افزایش حقوق اعضای هیات علمی اجرا شود
- اسحاقی: دستگاه قضا با گرانی دارو مقابله کند
- خطر پنهان تماس با دام؛ مراقب این بیماری کُشنده باشید!
- دستور وزیر بهداشت برای بیمه ۱۰۵۰ قلم دارو
آمریکا دیگر بیتکوین نمیخرد
دولت آمریکا در حال حاضر حدود ۱۸۳,۸۵۰ بیت کوین به ارزش تقریبی ۱۷,۳۶ میلیارد دلار در اختیار دارد. از سوی دیگر، برخی ایالتها مانند اوهایو، تگزاس و پنسیلوانیا در حال بررسی افزودن بیت کوین به ذخایر خزانه خود هستند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ارز دیجیتال، بر اساس گزارش الکس تورن (Alex Thorn)، مدیر تحقیقات شرکت گَلکسی دیجیتال، دولت ایالات متحده در سال ۲۰۲۵ قصد خرید بیت کوین را ندارد.
وی در گزارش خود که در تاریخ ۲۷ دسامبر منتشر شده، پیشبینی کرد که بحثها درباره سیاست ذخیره بیت کوین گسترش خواهد یافت، اما تمرکز دولت بر مدیریت ذخایر کنونی خود باقی میماند.
دولت آمریکا در حال حاضر حدود ۱۸۳,۸۵۰ بیت کوین به ارزش تقریبی ۱۷,۳۶ میلیارد دلار در اختیار دارد. از سوی دیگر، برخی ایالتها مانند اوهایو، تگزاس و پنسیلوانیا در حال بررسی افزودن بیت کوین به ذخایر خزانه خود هستند.
همچنین، شرکتهایی مانند مایکرواستراتژی و متاپلنِت به افزایش ذخایر بیتکوین خود ادامه میدهند و برخی تحلیلگران معتقدند کشورها و شرکتهای بیشتری در آینده به این روند خواهند پیوست.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.