اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 13 June , 2025
امروز : جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 125022
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 01 فوریه 2025 - 0:13 | 30 بازدید | ارسال توسط :

آغاز جنگ تجاری آمریکا علیه مکزیک، چین، و کانادا

سخنگوی کاخ سفید از اعمال تعرفه های گمرکی بر کالاها و خدمات چند کشور خبر داد.

آغاز جنگ تجاری آمریکا علیه مکزیک، چین، و کانادا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کارزار انتخاباتی خود بارها از اعمال تعرفه‌های گمرکی گسترده علیه کشورهای مختلف خبر داده بود. اکنون زمان اجرایی شدن این وعده‌ها رسیده است.

بر این اساس، سخنگوی کاخ سفید در نشست روزانه خود با اصحاب رسانه اعلام کرد: ترامپ روی کالاها و خدمات وارداتی از مکزیک و کانادا تعرفه ۲۵ درصدی اعمال خواهد کرد. همچنین کالاهای وارداتی از چین مشمول تعرفه‌های ۱۰ درصدی می‌شود.

وی در ادامه افزود: ترامپ روز سه شنبه در کاخ سفید میزبان بنیامین نتیانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود. دو طرف در این دیدار درباره طیف گسترده‌ای از همکاری‌های دوجانبه به گفتگو و رایزنی خواهند پرداخت. دیدار ترامپ با نتانیاهو تأییدی بر ادامه حمایت‌های واشنگتن از تل آویو است.

این مقام آمریکایی با اشاره به توافق آتش بس در غزه، اذعان کرد: جنبش حماس تاکنون به توافق آتش بس پایبند بوده است. ما امیدواریم تمامی اسرای صهیونیست طی این توافق آزاد شوند.

وی تاکید کرد: هدف از سفر ریچارد گرنل، فرستاده ویژه ترامپ به ونزوئلا اطمینان از بازگشت آوارگان این کشور به کاراکاس است. همچنین ما به دنبال آزادسازی تمامی شهروندان آمریکایی در ونزوئلا طی این سفر هستیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

نه + 5 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.