اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 8 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 80917
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 14 نوامبر 2024 - 1:29 | 28 بازدید | ارسال توسط :

آبرسانی به عشایر اولویت ادارات امور عشایر استان بوشهر است

بوشهر- مدیر امور عشایر استان بوشهر گفت: آبرسانی به عشایر اولویت ادارات امور عشایر و ضرورت آن را از طرح‌های عمرانی واجب تر است.

آبرسانی به عشایر اولویت ادارات امور عشایر استان بوشهر است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی چهارشنبه شب در نشست با رئیس اداره امور عشایر شهرستان دشتستان و صدیقی مدیرعامل شرکت راه اندیشان موج آبی (پیمانکار آبرسانی به مناطق عشایری) در دشتستان اظهار کرد: آبرسانی به عشایر اولویت ادارات امور عشایر و ضرورت آن را از طرح‌های عمرانی واجب تر است.

مدیر امور عشایر استان بوشهر افزود: رانندگان خودروهای آب رسان ضمن احترام به عشایر، خدمت به آنان را افتخار بدانند.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان دشتستان نیز در این نشست، بر ضرورت خدمت رسانی مستمر به عشایر در مدت زمان اتراق در مناطق قشلاقی تاکید کرد.

صحرا کار گفت: رانندگان تانکرهای آب رسان تمام تلاش خود را در امر آبرسانی به عشایر شهرستان به کار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت پیمانکار هرچه زودتر نسبت به انعقاد قرارداد با رانندگان اقدام و زمینه فعالیت بهینه آنان را فراهم نموده تا در امر آبرسانی خللی وارد نشود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دوازده − 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.