» رستمی:توسعه واقعی با تکیه بر علم و فناوری امکان‌پذیر است

رستمی:توسعه واقعی با تکیه بر علم و فناوری امکان‌پذیر است | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 14 January , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 17 دسامبر 2025 - 15:21 | 559 بازدید | ارسال توسط :

رستمی:توسعه واقعی با تکیه بر علم و فناوری امکان‌پذیر است

بجنورد- معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: توسعه پایدار بدون تکیه بر علم و فناوری و بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان محقق نخواهد شد.

رستمی:توسعه واقعی با تکیه بر علم و فناوری امکان‌پذیر است

به گزارش خبرگزاری مهر، طاهر رستمی ظهر چهارشنبه در جشنواره «جهادگران علم و فناوری» که در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بجنورد برگزار شد اظهار کرد: توسعه واقعی بدون تکیه بر علم، دانش و فناوری امکان‌پذیر نیست و تجربه کشورهای پیشرو نیز این واقعیت را به‌روشنی اثبات کرده است.

وی با اشاره به جایگاه علمی جمهوری اسلامی ایران و کسب رتبه پانزدهم علمی جهان افزود: برای استمرار این مسیر و دستیابی به توسعه متوازن، باید الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت را به‌طور جدی مدنظر قرار دهیم و از ظرفیت ارزشمند متخصصان، نخبگان و دانشگاهیان به‌صورت هدفمند بهره بگیریم.
معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان آمادگی لازم برای همکاری، حمایت و هم‌افزایی با پروژه‌ها و برنامه‌های علمی و فناورانه سازمان بسیج را دارند و این تعامل می‌تواند به تسریع روند توسعه استان منجر شود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

1 × 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.