» تولید میگو در کشور با رشد 37 درصدی به رکورد جدید رسید

تولید میگو در کشور با رشد 37 درصدی به رکورد جدید رسید | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 29 April , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی تاریخ انتشار : 29 آوریل 2026 - 19:19 | 10 بازدید | ارسال توسط :

تولید میگو در کشور با رشد 37 درصدی به رکورد جدید رسید

تولید میگو در سال 1404 با رشد 37 درصدی به رکورد 62.5 هزار تن رسید.

تولید میگو در کشور با رشد 37 درصدی به رکورد جدید رسید
اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران از افزایش 37 درصدی تولید میگو در سال 1404 خبر داد و گفت: با تحقق تولید نزدیک به 62.5 هزار تنی میگو در سال گذشته، عزم تولیدکنندگان برای رسیدن به اهداف پیش‌بینی شده برنامه هفتم پیشرفت بیش از پیش تقویت شد.

مهرداد محمدی‌دوست افزود: در سالی که گذشت، برای نخستین بار در کشور با تولید 62.5 هزار تن، رکورد تولید میگو شکسته شد و امیدواریم با تأمین الزامات مالی و غیرمالی، به هدف پیش‌بینی شده در برنامه هفتم پیشرفت، دست یابیم.

مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران اظهار داشت: سال زراعی گذشته، سطح زیرکشت میگو 17 هزار و 672 هکتار بود که پیش‌بینی می‌شود این میزان در سال جاری به 22 هزار هکتار افزایش یافته و تولید به 91 هزار تن برسد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته همچنین 450 تن ریز جلبک 47.46 تن سیست و بیوماس آرتمیا و 510 هزار قطعه صدفچه تولید شد و انتظار می‌رود در سال 1405 تولید جلبک به 882.8 تن، سیست و بیوماس آرتمیا به 120 تن و تولید صدف به 2 تن افزایش یابد.

محمدی دوست ابراز امیدواری کرد که در صورت تامین الزاماتی همچون بچه ماهی و منابع مالی، افزایش 50 درصدی پرورش ماهی در دریا (قفس) و پروژه‌های دریایی در سال جاری، قابل پیش‌بینی خواهد بود.

انتهای پیام/

 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

5 − 1 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.