اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 9 July , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
حمایت آنلاین: »
    شناسه خبر : 98909
      پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 13 دسامبر 2024 - 19:40 | 40 بازدید | ارسال توسط :

    تقوا مایه آرامش درونی افراد و نزدیکی به پروردگار است

    بانه- امام جمعه موقت بانه گفت: تقوا مایه آرامش درونی افراد و نزدیکی به پروردگار است.

    تقوا مایه آرامش درونی افراد و نزدیکی به پروردگار است

    به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا رسول احمد سیوچ در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بانه اظهار کرد: خوشبختی و سرفرازی برای امت اسلامی براساس عمل به کلام الهی است.

    وی با اشاره به اعجاز قرآن کریم بیان کرد: خداوند در سوره طاها فرموده است که قرآن نازل شده تا یادآور حیات باشد و افرادی که به پروردگار باور داشته باشند راه امر به معروف و نهی از منکر را پیش می‌گیرند.

    وی خاطرنشان کرد: خداوند شب را مایه آرامش بندگان قرار داده است و کسانی که تقوا و تزکیه درونی نداشته باشند نه شب و نه روز آرامش نخواهند داشت.

    امام جمعه موقت بانه اضافه کرد: ما امت پیامبر اکرم هستیم و دین اسلام به عنوان بهترین و کامل‌ترین دین است و کسانی که پیرو پیامبر اسلام و دین مبین اسلام باشند گمراه نخواهند شد.

    ماموستا احمد سیوچ اضافه کرد: افرادی که اعتقاد باطنی به قرآن کریم داشته باشند در درگاه پروردگار سربلند خواهند بود.

    وی اذعان کرد: کسانی که اهل ایمان باشند و به دین اسلام عمل کنند و شریکی برای خدا قرار ندهند خداوند آنها را ورود رحمت خود قرار می‌دهد و در امن و امان خواهند بود.

    وی اقامه نماز را موجب آرامش دانست و از مسلمانان خواست این فریضه الهی را رعایت کنند.

    امام جمعه موقت بانه با بیان اینکه مسجد محل ذکر و عبادت پروردگار است، گفت: مسجد خانه خدا است و باید با حضور در این مکان مقدس با راز و نیاز و عبادت پروردگار بپردازیم.

    به اشتراک بگذارید
    تعداد دیدگاه : ۰

    8 + 15 =

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.