امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
- حمله پهپادی مقاومت عراق به یک هدف نظامی در شمال فلسطین اشغالی
- نمونه رای با موضوع اموال مشمول شرط تنصیف دارایی
- سرپرست جدید سازمان پزشکی قانونی استان سمنان معرفی شد
- کلاهبرداری در پوشش اعزام دانشجو به خارج
- سازمان زندانها – بازدید سرزده مدیر کل زندان های استان خراسان جنوبی از مراکز اصلاحی و تربیتی
- لغو نشست خبری هیئت آمریکایی در دمشق به دلایل امنیتی
- نانواهای متخلف زیر تیغ تعزیرات حکومتی
- الزام مشاورین املاک و خودرو در فیروزکوه به گذراندن دوره آموزشی
- گزارش دهقان از اقدامات وزارت کشور برای برگزاری انتخابات
نظاممند کردن حوزه فعالیت وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری از اهمیت ویژهای برخوردار است
رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب زنجان گفت: نظاممند کردن حوزه فعالیت وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری از اهمیت ویژهای برخوردار است که نباید مورد غفلت قرار گیرد. خبرگزاری میزان- اولین نشست کارگروه آسیب شناسی حوزه وکالت و کارشناسی رسمی دادگستری زنجان به منظور بررسی ابعاد و چالشها و راهکارهای پیشنهادی حوزه وکالت و کارشناسی […]

رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب زنجان گفت: نظاممند کردن حوزه فعالیت وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری از اهمیت ویژهای برخوردار است که نباید مورد غفلت قرار گیرد.
خبرگزاری میزان- اولین نشست کارگروه آسیب شناسی حوزه وکالت و کارشناسی رسمی دادگستری زنجان به منظور بررسی ابعاد و چالشها و راهکارهای پیشنهادی حوزه وکالت و کارشناسی رسمی دادگستری و نگاه ویژه به نظام جامع مسائل و آسیبهای حوزه مذکور برگزار شد.
حسن بیگدلی در این نشست خاطرنشان کرد: در حال حاضر چالشهای جدی در حوزه آسیبهای وکالت و کارشناسی رسمی دادگستری وجود دارد که برخی از آنها به علت وجود کاستی در انجام وظایف قانونی توسط شخص وکلا و کارشناسان ایجاد میشود و برخی دیگر مربوط به عدم آموزش مستمر و عدم اگاهی رسانی به آنان است که باید توجه ویژهای به این موضوع داشته باشیم.
رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب زنجان افزود: نظاممند کردن حوزه فعالیت وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری از اهمیت ویژهای برخوردار است که نباید مورد غفلت قرار گیرد.
وی تاکید کرد: نظارت درون سازمانی اعم از کانون و مرکز کارشناسان رسمی و کانون و مرکز وکلا بر عملکرد صحیح اعضای خود از انتظارات اصلی قوه قضاییه است که باید به نحو مطلوب انجام شود.
بیگدلی با اشاره به برخی مصادیق آسیبهای موجود در حوزه وکالت و کارشناسی گفت: عدم اعلام حق الوکاله واقعی مورد توافق وکیل و موکل به محاکم قضایی، استرداد دعوی بعد از اعلام ختم دادرسی، کم توجهی به امر آموزش وکلا، عدم نظارت دقیق بر نحوه عملکرد وکلا و تخلفات انتظامی آنان و اعلام نظر کارشناسی به صورت مبهم و مجمل و ضرورت اخذ توضیح یا نظریه تکمیلی از کارشناس، از جمله آسیبهای موجود است که با برنامه ریزی انجام شده در صدد رفع این موانع و چالشها هستیم تا آسیبهای موجود را به حداقل برسانیم.
این نشست که با حضور معاونین رئیس کل محاکم، رئیس شعبه ۷ حقوقی زنجان، رؤسای کانون و مرکز وکلای زنجان و رؤسای کانون و مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان زنجان در دفتر رئیس دادگستری شهرستان زنجان برگزار شد، اعضای حاضر در جلسه به بیان مشکلات و پیشنهادات خود در خصوص موضوع نشست پرداختند و از تشکیل جلسه و تبادل نظر بین دادگستری و مرکز و کانون وکلا و کارشناسان استقبال و ابراز رضایت مندی کرده و خواستار تداوم برگزاری این نشستها شدند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.