امروز : دوشنبه, ۲۷ مرداد , ۱۴۰۴
- دو نفر بر اثر انفجار منزل مسکونی در اردبیل به شدت مصدوم شدند
- توصیه سخنگوی شهردار به انبوه سازان؛ توضیح در خصوص ساخت وساز در بوستان ها
- ۲ روی سیاه و سفید تاسیس مدارس غیردولتی؛ اشتغالزا و عدالتگستر یا خطای بزرگ و عدالتستیز ؟
- تکلیف عرضه گوشت حرام در رستورانها روشن شد
- اسکان اضطراری ۴ هزار و ۴۹۳ نفر در برف و کولاک ۴ روز گذشته
- فوری / وزیر خارجه جدید آمریکا مشخص شد
- دادستان کل کشور: بدحجابی باید در کشور جمع شود/ برای کسانی که از این موضوع تمرد و به قانون و پلیس دهن کجی میکنند، باید پرونده تشکیل شود
- اسکان مسافران و فرهنگیان در دیلم بررسی شد
- لحظات عجیب جنگ شاخ به شاخ ۲ بز کوهی در ارتفاعات ایران
آموزش املت با ۲ روش قهوه خانهای
املت طرز تهیه آسانی دارد که شاید نیاز به تبهر بالایی ندارد اما می تواند وعده خوشمزه تری نسبت به برخی غذا ها باشد. به گزارش نمناک، املت از جمله غذاهای راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند. املت درست کردن […]

املت طرز تهیه آسانی دارد که شاید نیاز به تبهر بالایی ندارد اما می تواند وعده خوشمزه تری نسبت به برخی غذا ها باشد.
به گزارش نمناک، املت از جمله غذاهای راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
مواد لازم املت
تخم مرغ : ۴ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
روغن : ۴ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل (سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه املت با رب
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود. بعد از یک دقیقه تفت رب، زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را دانهدانه داخل تابه بریزید و کمی نمک روی آنها بپاشید و حدود ۵ دقیقه ای به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ ها حسابی با رب مخلوط شوند. املت آماده شده را در کنار نان تازه، پیاز و سبزیجات دلخواه میل نمایید.
نکته : در حین پخت املت حرارت را در هیچ مرحله ای کم نکنید.
طرز تهیه املت با گوجه فرنگی
املت با رب به نوعی دیگر با اسم املت قهوه خانه ای نیز وجود دارد اما اصولا بانوان خانهدار علاقه بیشتری به املت گوجه دارند.
مواد لازم املت گوجه فرنگی
گوجه فرنگی: ۶ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به اندازه کافی
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
دستور تهیه املت گوجه
پیاز را به صورت خیلی نگینی و یا با رنده ریز رنده کنید. مقداری روغن داخل تابه ای بریزید تا داغ شود. سپس پیاز ها را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. بعد از طلایی شدن پیازها، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید. در تابه را ببندید تا گوجه ها پخته و نرم شوند بعد حرارت را کم کنید و گوجه فرنگی ها را کمی سرخ کنید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کاملا هم بزنید، سپس به گوجه های در حال سرخ شدن اضافه کنید. در همین حین، نمک و فلفل را هم بیفزایید.
پس از مخلوط شدن ادویه ها را با تخم مرغ حرارت زیر تابه را کمی بیشتر کنید تا املت کاملا بپزد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.