» محمودی: پایان شرارت اراذل و اوباش در پارس آباد

محمودی: پایان شرارت اراذل و اوباش در پارس آباد | حمایت آنلاین
شعار حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Friday, 1 May , 2026
افزونه جلالی را نصب کنید.
خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 23 سپتامبر 2025 - 18:22 | 88 بازدید | ارسال توسط :

محمودی: پایان شرارت اراذل و اوباش در پارس آباد

اردبیل- فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد با اعلام خبر دستگیری ۴ شرور سابقه‌دار، گفت: با اقدامات قاطع با مخلان نظم عمومی قاطعانه برخورد خواهد کرد.

محمودی: پایان شرارت اراذل و اوباش در پارس آباد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ فیروز محمودی با بیان اینکه اقدامات و رفتارهای اراذل و اوباش چه در فضای مجازی و چه در سطح شهرستان، باعث تشویش اذهان عمومی و القا حس ناامنی در جامعه می‌شود؛ به نارضایتی مردم در این رابطه اشاره و اظهار داشت: پلیس با جدیت با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی مقابله و تحت هیچ شرایطی اجازه نمی‌دهد افرادی نظم و امنیت جامعه را برهم بزنند.

وی در ادامه با اشاره به شناسایی و دستگیری ۴ اراذل و اوباش سابقه دار در عملیات هوشمندانه و مقتدرانه پلیسی افزود: اراذل و اوباش دستگیر شده با رفتارهای خشنوت آمیز و دعوت هم به درگیری خیابانی، باعث رعب و وحشت در بین مردم شده بودند؛ که مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان همواره با رصد فضای مجازی در یک عملیات هوشمندانه پلیسی، آنان را در محل سکونتشان دستگیر و پس از تشکیل پرونده، تحویل مراجع قضائی دادند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0

15 + هشت =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.