افزونه جلالی را نصب کنید.
- مشتریان این اپراتور خدمات استارلینک دریافت میکنند
- «ایران قوی» نتیجه استقلال خواهی ملت است
- هشدار حماس درباره تحرکات اشغالگران در ماه رمضان علیه مسجدالاقصی
- معافیت مالیاتی جدید برای حقوق بگیران | مزایای رفاهی را کامل دریافت کنید
- حماس: به تلاش برای اجرای کامل آتشبس ادامه میدهیم
- ابلاغ شرایط خرید خودرو کامیون کمپرسی در بورس
- دستوراتی پیرامون اجرای قانون حمایت از گزارشگران فساد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- جزئیات حمله موشکی رژیم صهیونیستی به بیمارستان صحرایی هلال احمر در مرز سوریه و لبنان
- دادگاه «نتانیاهو» به تعویق افتاد
پیغام غیرمستقیم ویتکاف برای لاریجانی/ ماجرا چیست؟
شبکه لبنانی با اشاره به دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و معاون وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی سوئیس ادعا کرد که این مقام سوئیسی حامل پیامی از سوی «استیو ویتکاف»، فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه، به تهران بوده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، شبکه لبنانی با اشاره به دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و معاون وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی سوئیس ادعا کرد که این مقام سوئیسی حامل پیامی از سوی «استیو ویتکاف»، فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه، به تهران بوده است.
«علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی عصر چهارشنبه با «گابریل لوچینگر» معاون وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی سوئیس دیدار و گفتوگو کرد.
طبق گزارش کانال تلگرامی لاریجانی، در این دیدار مسائل مهم منطقهای و موضوع هستهای مورد بحث و بررسی قرار گرفت و قرار شد طرف سوئیسی نتایج رایزنیهای خود با دیگر طرفها را به اطلاع تهران برساند.
اما شبکه لبنانی «المیادین» به نقل از منابع دیپلماتیک غربی مدعی شد که لوچینگر حامل پیامی از سوی «استیو ویتکاف»، فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه، به تهران بوده است.
بر اساس ادعای این منابع، پیام واشنگتن حاوی اعلام آمادگی برای آغاز مذاکرات با ایران همراه با تضمینهایی مبنی بر عدم بروز جنگ در جریان گفتوگوها بوده است.
این ادعا تاکنون از سوی منابع رسمی ایران یا آمریکا تأیید یا تکذیب نشده است.
با این حال، «باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی پایگاه خبری «آکسیوس» گزارش المیادین را رد کرده و نوشته ویتکاف چنین پیامی را منتقل نکرده است.
از طرفی، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران نیز شامگاه چهارشنبه در اظهاراتی با بیان اینکه «از تعامل دیپلماتیک با کشورهای غربی، از جمله ایالات متحده آمریکا و مذاکره با آمریکا در موضوع هستهای نیز هرگز ابا نکردهایم» تأکید کرد: «در این زمینه برنامهریزی کرده و حتی اقدام هم کردهایم. همه شاهد بودند که ما پنج دور مذاکره داشتیم که در نهایت، به جنگ منتهی شد. بهعبارت دیگر، رویکرد ما استفاده از مذاکره و ابزار دیپلماسی در روابط خارجی بوده و تقویت این رویکرد مدنظر قرار گرفته است.»
عراقچی افزود که تا نقطه مذاکره با آمریکا فاصلهای وجود دارد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.