کاهش ۴.۱ درصدی نزاع طی سه ماهه نخست امسال در کهگیلویه و بویراحمد - حمایت آنلاین

کاهش ۴.۱ درصدی نزاع طی سه ماهه نخست امسال در کهگیلویه و بویراحمد - حمایت آنلاین | حمایت آنلاین
اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Wednesday, 20 August , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۹ مرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 185871
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 19 آگوست 2025 - 12:25 | 6 بازدید | ارسال توسط :

کاهش ۴.۱ درصدی نزاع طی سه ماهه نخست امسال در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج-مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد از کاهش ۴.۱ درصدی نزاع در سه‌ماهه اول امسال در این استان خبر داد.

کاهش ۴.۱ درصدی نزاع طی سه ماهه نخست امسال در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری مهر، کامروز امینی در گفتگو با خبرنگاران گفت: در سه ماهه نخست امسال هزار و ۵۲۵ نفر برای تشکیل پرونده با ادعای نزاع به ادارات پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد مراجعه کرده‌اند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که تعداد پرونده‌ها هزار و ۵۹۰ مورد بود، کاهش ۴.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: از این تعداد هزار و ۳۵ نفر مرد و ۴۹۰ نفر زن بوده‌اند.

مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از این تعداد مراجعه ۴۱۳ نفر در فروردین ماه، ۵۹۵ نفر در اردیبهشت ماه و ۵۱۷ نفر مربوط به مراجعین در خردادماه بوده است.

وی ابراز کرد: از پرونده‌های تشکیل شده با موضوع نزاع، ۸۶۳ نفر بویراحمد، ۳۵۳ نفر کهگیلویه، ۱۸۷ نفر گچساران، ۵۴ نفر دنا، ۴۵ نفر بهمئی و ۲۳ نفر باشت مورد معاینه قرار گرفته‌اند.

امینی این کاهش را نشان‌دهنده تأثیر برنامه‌های پیشگیرانه و فرهنگی در سطح استان دانست و بر ضرورت تداوم این اقدامات تأکید کرد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

13 + 17 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.