امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
- ۷ هزار و ۵۲۵ دانشآموز کهگیلویه و بویراحمدی در مراسم اعتکاف ۱۴٠۳ حضور دارند
- اجرای تمهیدات ترافیکی در تاسوعا و عاشورای حسینی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- گفتوگوی مستقیم ترامپ با رهبر کره شمالی/ پیشنهاد ترامپ چیست؟
- گفتگوی امیر قطر و عراقچی درباره شرایط سوریه
- افزایش حقوق کارمندان به تایید شورای نگهبان رسید
- آخرین جزئیات بازنگری سهمیههای کنکور اعلام شد
- احتیاط بازار دلار درباره دور سوم مذاکرات
- فیلم/ توضیحات جهانگیر در خصوص پرونده حادثه معدن دامغان
- رونمایی از تابلوی نقاشی «دست خدا» در مشهد
امنیت قضایی پایه و اساس پیشرفت هر کشوری است
رئیس کل دادگستری استان کردستان با بیان اینکه رعایت حقوق شهروندی و حاکمیت اصل برائت در جامعه و همچنین حق انتخاب وکیل از دیگر شئون امنیت قضایی است گفت: امنیت قضایی پایه و اساس پیشرفت و توسعه هر کشوری محسوب میشود. خبرگزاری میزان – حجت الاسلام والمسلمین حسینی در مراسم بزرگداشت هفتاد و یکمین سالروز […]

رئیس کل دادگستری استان کردستان با بیان اینکه رعایت حقوق شهروندی و حاکمیت اصل برائت در جامعه و همچنین حق انتخاب وکیل از دیگر شئون امنیت قضایی است گفت: امنیت قضایی پایه و اساس پیشرفت و توسعه هر کشوری محسوب میشود.
خبرگزاری میزان – حجت الاسلام والمسلمین حسینی در مراسم بزرگداشت هفتاد و یکمین سالروز استقلال کانون وکلا در سنندج که در مجتمع فجر برگزار شد، بیان کرد: وجود امنیت، پایه و اساس پیشرفت و توسعه هر کشوری است و این موضوع حوزههای مختلفی دارد که یکی از آنها امنیت قضایی است.
رئیس کل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: امنیت قضایی بدین معناست که آحاد جامعه اطمینان داشته باشند که ملجأ و مرجعی برای وصول حق شان وجود دارد که اطمینان حاصل کنند تا در دستگاه قضایی با احکام عادلانه و منصفانهای مواجه خواهند شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی افزود: رعایت حقوق شهروندی و حاکمیت اصل برائت در جامعه و همچنین حق انتخاب وکیل از دیگر شئون امنیت قضایی است که پایه و اساس پیشرفت و توسعه هر کشور محسوب میشود.
وی با بیان این موضوع که قضاوت و وکالت شغل به شمار نمیروند بلکه منصب و جایگاه هستند، اضافه کرد: جایگاه و حرمت قضاوت و وکالت در جامعه باید توسط این دو قشر رعایت شود.
رئیس کل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: قضات و وکلا دو بال دستگاه قضایی در راستای اجرای عدالت و احقاق حق هستند و در محکمه در کنار هم قرار میگیرند و رقیب همدیگر به شمار نمیروند.
وی افزود: وکلا باید بال دوم دستگاه قضایی باشند و میتوانند نقش مهمی در تامین حقوق عامه، پیشگیری از وقوع جرم و رفع تظلمات و برخورد با مجرمین ایفا کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی اضافه کرد: نقش وکلا در مطالبه گری حقوق عامه یک نقش خاص و ویژه است و همچنین باید تلاش کنند تا فرهنگ صلح و سازش را در جامعه احیاء کنندو با ارتقای اطلاعات حقوقی مردم از تشکیل پروندههای قضایی جلوگیری کنند.
رئیس کل دادگستری استان کردستان در پایان بر لزوم مجهز شدن وکلا به دو ویژگی علم و انصاف تاکید کرد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.