اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Monday, 9 June , 2025
امروز : دوشنبه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 178397
  پرینت خانه » اندیشه و دین تاریخ انتشار : 01 می 2025 - 3:27 | 21 بازدید | ارسال توسط :

خسروپناه:مقابله با آسیب دیدگان اجتماعی یکی از کارکردهای امامزادگان است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تقویت بنیان خانواده، کارکردهای هنری و همچنین تقویت معماری ایرانی اسلامی و مقابله با آسیب های اجتماعی از دیگر کارکردهای وجود مبارک امامزادگان است.

خسروپناه:مقابله با آسیب دیدگان اجتماعی یکی از کارکردهای امامزادگان است

به گزارش خبرنگار مهر حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در همایش ملی گرامیداشت امامزادگان که در محل هتل ارم تهران برگزار شده بود، با تبریک میلاد باسعادت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) اظهار کرد: از ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه برای برگزاری این همایش ملی گرامیداشت امامزادگان و هم توسعه بقاع متبرکه تقدیر می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه موضوع امامزادگان بحث مهمی است، در خصوص برخی کارکردهای بقاع متبرکه امامزادگان افزود: کارکرد روانشناختی یکی از مهمترین موارد است، مردم با حضور در بقاع متبرکه احساس آرامش می‌کنند؛ آرامش در کنار آسایش بسیار مهم بوده و متأسفانه در بسیاری از کشورها مردم از تنهایی خودکشی کرده و وزارتخانه تنهایی شکل گرفته ولی در ایران امامزادگان به احساس تنهایی با آرامش بخشی جواب می‌دهند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تقویت ولایتمداری را از دیگر کارکردهای امامزادگان عنوان کرد و یادآور شد: ولایت اهل بیت (ع) میزان است، ارتباط مردم با امامزادگان نیز پیوند ولایی را تقویت می‌کنند.

حجت‌الاسلام خسروپناه مقابله با آسیب‌های اجتماعی را به عنوان یکی دیگر از کارکردهای امامزادگان دانست و تصریح کرد: توجه به محرومان و فقرا و همچنین برگزاری دوره‌های ترک اعتیاد از جمله برنامه‌های خوب حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی بقاع متبرکه است؛ بسیاری از فقرا از غذای نذری توزیعی در امامزادگان بهره‌مند شده و از مشکل معیشتی در این زمینه نجات پیدا می‌کنند.

وی یادآور شد: تقویت بنیان خانواده، کارکردهای هنری و همچنین تقویت معماری ایرانی اسلامی از دیگر کارکردهای وجود مبارک امامزادگان است؛ در حقیقت امامزادگان آغوش باز برای همه مردم و سلایق مختلف داشتند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: برای حل مشکلات اجتماعی، حجاب و یا هر موضوع دیگری باید اجازه بدهیم که مردم به زیارت بقاع متبرکه امامزادگان بیایند؛ حضور آنها باعث تقویت پیوند ولایتمداری و در نهایت این ولایتمداری در سبک زندگی آنها مؤثر خواهد بود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

سیزده − یازده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.