امروز : پنج شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
- گازگرفتگی ۱۰ نفر براثر نشت گاز مونوکسید کربن در مجتمع مسکونی
- حمله سنگین یمن به اسرائیل/ پایگاه نواتیم هدف قرار گرفت
- جزئیات حق گمرکی واردات انواع آیفون اعلام شد
- صدای زمین را بشنوید – مشرق نیوز
- توهین وقیحانه «ابومازن» علیه مبارزان حماس
- سبقت پرقدرت طلا در بازار بورس (۲۱ بهمن)
- تداوم سرکوب حامیان فلسطین در دانشگاههای آمریکا
- حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه
- راهکارهای قانونی کاهش هزینه ساخت مسکن در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان بررسی شد
مجلس برای افزایش حقوق کارگران دولت را به گوشه رینگ برد
نماینده شهرستان صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی گفت: حقوق و دستمزد کارگری می بایست بصورت فصلی و متناسب با میزان تورم ماهانه، مشخص گردد.

سعید رحمت زاده، نماینده شهرستان صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی، در خصوص نحوه تعیین حقوق و دستمزد کارگران گفت: با توجه به نوسانات شدید نرخ ارز و تغییرات مستمر میزان تورم در سالهای اخیر که بهصورت هفتگی و حتی روزانه بر قیمت کالاها و خدمات تأثیر گذار بوده است، معیشت و قدرت خرید حقوقبگیران را با چالشهای جدی مواجه نموده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد : در چنین شرایطی، اتخاذ تصمیمات سنتی و مبتنی بر رویههای گذشته و برگزاری جلسات تعیین حقوق و دستمزد در روزهای پایانی سال که معمولا با افزایشی ناچیز و پایین تر از نرخ تورم مشخص و بسته می شود، دیگر نمی تواند پاسخگوی نیازهای معیشتی این قشر از جامعه باشد و در خوشبینانه ترین حالت، با توجه به افزایش لحظه ای و مستمر نرخ ارز و کالاها اساسی و ارزاق ضروری و مصرفی خانوار ، فقط میتواند هزینههای ماه اول از دوازده ماه سال آتی را پوشش دهد.
وی گفت : به نظر میرسد ضروریست که نظام تعیین حقوق و دستمزد بهگونهای بازطراحی و تدوین شود که متناسب با شاخصهای اقتصادی، از جمله تورم ماهانه و ارزش پول ملی (ریال)و… بهصورت شناور و متغیر و چند مرحله ای عمل کند تا پاسخگوی هزینه های خانوار شود.
نماینده مردم شهرستان صومعه سرا و عضو شورای عالی اقتصاد کشور بیان داشت: مطالبه بنده به عنوان نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی از وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و شورای عالی کار در تعیین دستمزد این است که مطابق قوانین و مقررات، جلسات تعیین دستمزد می بایست بصورت ماهانه و مستمر در سال برگزار گردد تا با جمع آوری و پردازش اطلاعات مرتبط و تأثیر گذار بر معیشت و قدرت خرید خانوار، شرایط واقعی را برای افزایش دستمزد ها بهصورت فصلی محاسبه نمایند تا از کاهش روزافزون قدرت خرید کارگران جلوگیری شود.
رحمت زاده اظهار داشت: این رویکرد محاسبه و افزایش چهار مرحله ای درسال (فصلی) میتواند به ایجاد ثبات نسبی در معیشت کارگران و مستمری بگیران ودرنهایت افزایش رضایتمندی و بهرهوری آنها در امورات محوله در حوزه های مختلف کاری اعم از تولیدی، صنعتی، کشاورزی و… منجر شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.