امروز : پنج شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴
- حضور رئیس کل دادگستری استان زنجان در مراسم تشییع شهید بهروز قدیمی
- برج میلاد فردا تعطیل است
- خطر سکته قلبی در این روزها بیشتر میشود
- آمادگی دستگاههای امدادی و خدماتی برای سفرهای نوروزی
- مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه در مسجد کوفه بندرعباس به مشکلات مراجعان رسیدگی کرد
- مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی با همت همگانی رفع می شود
- مصدومیت نوجوان ۱۶ ساله درحین ساخت نارنجک دستساز در تهران
- نشست شبانه «نتانیاهو» با مقامات سرویسهای جاسوسی درباره سوریه
- احیاء یک زائر مصری توسط نیروهای هلال احمر ایران
پافشاری آمریکا بر اجرای طرح اخراج فلسطینیان از غزه
آمریکا درحالی خود را مدافع حقوق بشر و قوانین بینالمللی معرفی میکند که وزیر خارجه این کشور با وجود انتقاد کارشناسان، در دیدار با نخستوزیر رژیم صهیونیستی از طرح جنایتکارانه دونالد ترامپ دفاع کرد.

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا که به اراضی اشغالی سفر کرده بود، در کنار بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی بر حمایت کامل واشنگتن از جنگ این رژیم علیه غزه تاکید کرده و مدعی شد که حماس باید از بین رفته و ریشهکن شود.
روبیو همچنین طرح دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا را درباره اخراج ساکنان غزه ستایش کرده و آن را بسیار جسورانه و بدون ابهام خواند؛ این درحالی است که طرح رئیسجمهور آمریکا برای بیرون راندن اجباری فلسطینیها از غزه با محکومیتهای گستردهای مواجه شده است.
در همین حال، نتانیاهو نیز که از اظهارات روبیو خشنود بود، گفت: ترامپ و من در همکاری و هماهنگی کامل داریم. ما یک استراتژی مشترک داریم و همیشه نمیتوانیم جزئیات این استراتژی را در عموم به اشتراک بگذاریم.
حمایت بیچونوچرای آمریکا در موضوع غزه به ما کمک میکند تا سریعتر به این اهداف دست یابیم و ما را در مسیری برای آیندهای متفاوت قرار میدهد.
درحالی که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا همچنان به کشورهای عربی فشار میآورد تا طرحی برای جابهجایی اجباری فلسطینیها از نوار غزه به کشورهایی مانند مصر و اردن اتخاذ کنند، واکنشهای گستردهای در رد کامل این طرح به دلیل پیامدهای آن و همچنین انکار حقوق فلسطینیان درپی داشته است.
مقامهای دولت آمریکا بارها مدعی شدهاند که قصد آمریکا از این طرح انتقال مردم غزه به مناطق امن است.
کارشناسان هشدار میدهند که هر اقدامی که فلسطینیها را مجبور به ترک خانههایشان کند (بهویژه بدون برنامه روشنی برای بازگشت آنها) میتواند بهعنوان پاکسازی قومی طبقهبندی شود.
گرهارد کمپ، محقق حقوقی و کارشناس حقوق جزا در دانشگاه بریستول گفت که حتی اگر جابهجایی اجباری فلسطینیان چه مستقیم و چه غیرمستقیم، به معنای پاکسازی قومی است.
کمپ همچنین هشدار داد که چنین اقدامهایی را میتوان تحت قوانین بینالمللی بهعنوان جنایتهای جنگی، جنایت علیه بشریت یا حتی نسلکشی طبقهبندی کرد.
مایکل بکر، کارشناس حقوقی گفت: درحالی که شرایط خاصی وجود دارد که در آن یک قدرت اشغالگر ممکن است حق تخلیه جمعیت غیرنظامی را به دلایل ایمنی درطول درگیری مسلحانه داشته باشد، این تخلیه نمیتواند شامل انتقال افراد به کشور ثالث باشد. این موضوع همچنین نمیتواند بهانهای برای پاکسازی قومی یا حذف جمعیت از قلمرو بهطور نامحدود یا دائمی باشد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.