امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
- ما کارگزاران نظام موظفیم وسایل آسایش، آرامش و امنیت مردم را مهیا کنیم/ نسبت به معیشت مردم مسئول هستیم/ تاکید بر اهمیت تحکیم هر چه بیشتر اتحاد و انسجام اسلامی و ملی
- علت ۸۰درصد تصادفات چهارمحال و بختیاری عوامل انسانی است
- تهیه پیشنویس وظایف واحدهای قضایی در مدیریت بحران – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- پیش بینی بورس فردا با سیگنال بازگشت روند صعودی
- نسخه کاغذی پزشکان در چه صورتی مورد قبول است؟
- کلنگزنی متمرکز ۴ طرح در شهرستان فاروج
- رئیس سازمان ثبت:کمیتههای تخصصی برای اجرای «قانون الزام به تنظیم سند رسمی معاملات غیر منقول» تشکیل میشود
- حمله با شمشیر و چاقو به رئیس هیات کشتی مشهد در سالن کشتی
- مخالفت هیات عمومی دیوان عدالت اداری با ابطال بخشنامه الزام شاغلان مشاغل پزشکی و حقوقی به صدور صورتحساب الکترونیکی
مخالفت ۷۰ نهاد بینالمللی با طرح ترامپ برای تصرف غزه
دهها سازمان و نهاد بینالمللی با انتقاد از طرح واشنگتن برای آینده نوار غزه، از رئیسجمهور این کشور خواستند که این طرح را کنار بگذارد.

طرح دوناد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا برای اخراج ساکنان نوار غزه از این باریکه طی روزهای گذشته واکنشهای بسیاری را درپی داشته است.
براساس گزارشها، بیش از ۷۰ سازمان ملی، منطقهای، ایالتی و محلی حقوق بشری، گروههای حقوق بشری و سازمانهای مذهبی نامهای مشترک به دونالد ترامپ ارسال کرده و از دولت آمریکا خواستند که برنامههای تصرف غزه را کنار بگذارد.
در این نامه از ترامپ خواسته شده که بهجای دنبال کردن سیاستی که دوباره درگیریها را شعلهور میکند، بر تلاشها برای صلح و ثبات و همچنین حفظ آتشبس تمرکز کند.
این نامه چندین هدف فوری را برای یک دستور کار صلح جامع مشخص میکند:
حفظ دائمی آتشبس: با توقف تمامی عملیات نظامی و ایجاد محیطی که راهحلهای دیپلماتیک و نه نظامیگرایانه را در اولویت قرار میدهد، از جان غیرنظامیان محافظت کنید.
بازسازی بشردوستانه غزه: حمایت آمریکا از کمکهای بشردوستانه، بازگرداندن بودجه کامل به آنروا و اطمینان از ادامه بدون وقفه خدمات ضروری.
صندوق توسعه مجدد بینالمللی: همکاری با شرکای بینالمللی برای ایجاد زمینه برای تشکیل کشور فلسطینی آینده تحت یک دولت واحد.
پایان دادن به اشغال و آپارتاید: فشار بر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به اشغالگری و سیاستهای تبعیضآمیز خود که مدتها تلاشهای صلح در منطقه را تضعیف کرده است.
در این نامه تاکید شده که سیاست اخراج فلسطینیان از غزه با حمایت کاخ سفید به منزله نسلکشی است. علاوه بر این، اشغالگری نظامیان آمریکایی در غزه نه تنها باعث واکنش شدید در جهان عرب و اسلام خواهد شد، بلکه آمریکا را درگیر جنگهای جدید و همیشگی میکند، پیامدهایی که هیچ مالیاتدهنده یا نظامی آمریکایی نباید متحمل آن شود.
کارشناسان میگویند که طرح دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا برای تصرف غزه و اخراج حدود ۲ میلیون فلسطینی که در آنجا زندگی میکنند، بدون شک نقض شدید قوانین بینالمللی است. با آشکار شدن جزئیات بیشتر پیشنهاد ترامپ، فهرست تخلفات احتمالی حتی واضحتر میشود.
ترامپ در مصاحبه با فاکسنیوز گفت که براساس طرح او، فلسطینیها اجازه بازگشت به خاک غزه را نخواهند داشت.
نیویورکتایمز نوشت: این خود نقض یک اصل مهم حقوق بینالملل و همچنین جزئی از سایر جنایتهای بینالمللی است.
جانینا دیل، یکی از مدیران موسسه اخلاق، قانون و درگیریهای مسلحانه آکسفورد میگوید: ترامپ بهطور اتفاقی جنایتهای بزرگ بینالمللی را به طرحهای سیاستی تبدیل میکند. او فقط نقض یا پیشنهاد نقض اصول مطلق حقوق بینالملل را عادی میکند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.