اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 28 June , 2025
امروز : شنبه, ۷ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 131338
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 11 فوریه 2025 - 16:18 | 22 بازدید | ارسال توسط :

تلاش حامیان توافق مبادله اسیران برای ورود به دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی

منابع صهیونیستی از تجمع حامیان توافق مبادله اسیران مقابل دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی حین برگزاری جلسه کابینه امنیتی و سیاسی این رژیم و تلاش آنها برای ورود به محل جلسه، خبر دادند.

تلاش حامیان توافق مبادله اسیران برای ورود به دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، منابع صهیونیستی اعلام کردند که حامیان توافق مبادله اسیران به دنبال ورود به دفتر نخست وزیر این رژیم هستند.

شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شهرک‌نشینان حامی اجرای کامل توافق آتش بس و مبادله اسرا در غزه، مقابل دفتر نتانیاهو که جلسه کابینه امنیتی و سیاسی در آن در حال برگزاری است، دست به تظاهرات زده و در تلاش برای ورود به داخل آن هستند.

این درحالی است که طبق نظرسنجی به عمل آمده از سوی کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی، ۶۷ درصد از شرکت کنندگان خواهان ورود به مرحله دوم توافق مبادله اسیران هستند.

ابو عبیده سخنگوی گردانهای قسام در بیانیه‌ای که شامگاه دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد: تحویل اسیران صهیونیستی که قرار بود روز شنبه ۱۵ فوریه آزاد شوند، تا اطلاع ثانوی به تعویق می‌افتد و این امر منوط به پایبندی رژیم اشغالگر به تعهدات خود و جبران تخلفات هفته‌های گذشته خواهد بود. ما همچنان بر تعهد خود به توافق، مادامی که طرف مقابل نیز به آن پایبند باشد، تأکید می‌کنیم.

حماس نیز در بیانیه خود اعلام کرد: تعویق آزادی اسرا یک پیام هشدار به رژیم اشغالگر است تا این رژیم را تحت فشار قرار دهد که به‌طور دقیق به مفاد توافق پایبند باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دو × چهار =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.