اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 8 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 112234
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 05 ژانویه 2025 - 13:47 | 33 بازدید | ارسال توسط :

پروژه بزرگ آبرسانی در دشتستان اجرا می‌شود

بوشهر- فرماندار دشتستان از اجرای یک پروژه بزرگ آبرسانی در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: با اجرای این پروژه مشکلات آب شرب شهرستان دشتستان برطرف خواهد شد.

پروژه بزرگ آبرسانی در دشتستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی صبح یکشنبه در دیدار با فرمانده قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیت زدایی نیروی دریایی سپاه اظهار کرد: پس از ۲ سال پیگیری مداوم مجوز برداشت آب از سد رئیس علی دلواری برای شرب و همچنین مجوز اجرای خط انتقال آب این سد به طول ۳۶ کیلومتر اخذ شده است.

وی اضافه کرد: با این کار مشکلات آب شرب چهار بخش شبانکاره، سعدآباد، مرکزی و آب‌پخش در شرایط بحرانی و تنش آبی برای همیشه برطرف می‌شود.

فرماندار دشتستان بیان کرد: یکی از دغدغه‌های اساسی مردم و مسئولان در فصل تابستان، تأمین آب شرب است که در تلاش هستیم با اجرای این پروژه این دغدغه را برای همیشه برطرف کنیم.

بنافی ادامه داد طراحی و برآورد این پروژه به اتمام رسیده و به زودی به قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیت زدایی نیروی دریایی سپاه اعلام می‌شود و امیدوارم اجرای این پروژه تا قبل از فصل گرما و تنش آبی به پایان برسد.

وی یادآور شد: اجرای این پروژه صرفاً با هدف برداشت آب شرب برای شرایط بحرانی بوده و در شرایط عادی برداشتی صورت نخواهد گرفت.

سردار نجفی فرمانده قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیت زدایی نیروی دریایی سپاه در این دیدار گفت: با توجه به اهمیت این پروژه این قرارگاه آمادگی دارد بعد از ابلاغ نقشه پروژه، نسبت به تجهیز کارگاه، سفارش مصالح و اجرای کار برابر جدول زمانبندی اقدام نماید.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

دوازده − 3 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.