اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 29 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 106104
  پرینت خانه » بین‌المللی تاریخ انتشار : 25 دسامبر 2024 - 22:32 | 23 بازدید | ارسال توسط :

روسیه: آخرین بسته کمکی بایدن دردی از اوکراین دوا نمی‌کند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تلاش آمریکا برای ارسال کمک‌های بیشتر به اوکراین را بی فایده در تغییر روند جنگ توصیف کرد.

روسیه: آخرین بسته کمکی بایدن دردی از اوکراین دوا نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، سخنگوی وزارت خارجه روسیه کمک‌های دولت بایدن مشکلی از اوکراین در میدان نبرد حل نخواهد کرد.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که آخرین بسته کمکی آمریکا به کی یف، در دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نمی‌تواند امنیت اوکراین را تضمین کند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد که تأثیر این بسته کمکی کاملاً برعکس خواهد بود.

این دیپلمات روس گفت: دولت بایدن قصد دارد آخرین بسته کمکی خود را به اوکراین در چارچوب به اصطلاح ابتکار کمک امنیتی اوکراین اعلام کند.

به گفته زاخارووا، این اقدام دولت آمریکا بیانگر این واقعیت است که غرب به انجام هر کاری برای تشدید درگیری با روسیه ادامه می‌دهد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد: محرک‌های غربی جنگ علیه روسیه، همچنان به ابداع شیوه‌های جدید برای تشدید درگیری در اوکراین ادامه می‌دهند.

رویترز پیشتر گزارش داده بود که دولت بایدن به زودی بسته نهایی کمک ۱.۲ میلیارد دلاری خود به اوکراین را اعلام خواهد کرد. به گزارش رویترز، این بسته شامل گلوله‌های توپخانه و موشک‌های زمین به هوا خواهد بود.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

17 − 2 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.