امروز : دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴
- ۱۲ شهید در بمباران افرادی که برای گرفتن آرد در جنوب خان یونس جمع شده بودند
- انتشار لینک ثبتنام در طرح تذکر لسانی به کشف حجاب/ پلیس اطلاعیه داد
- خودکشی یک پزشک دیگر؛ جزئیات بیشتر از درگذشت این پزشک زن
- اعضای بدن کارگر معدن طبس اهدا شد
- ۲۰۹ میلیارد ریال جریمه عدم ثبت کالا در سامانه جامع انبارها – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- پکک درخواست اوجالان را اجابت و آتشبس اعلام کرد
- افت ۱۸ هزار واحدی شاخص کل بورس در نخستین روز هفته
- رسیدگی به شکایات ۲۱۶ نفر در دیدار با مدیران سازمان بازرسی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- کدام شهرها بیشترین و کمترین میزان جرائم سایبری را دارند؟
جبران خسارت در دادگاه صلح حتی با جلب رضایت شاکی
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام هادی صادقی؛ رییس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه در تبیین قانون جدید شوراهای حل اختلاف و دادگاه صلح اظهار کرد: یکی از مزایای همجواری دادگاه صلح با شوراهای حل اختلاف این است که در صورت نیاز به مداخله شوراها، زمان مردم تلف نمیشود. حضور شورا در کنار دادگاه […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام هادی صادقی؛ رییس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه در تبیین قانون جدید شوراهای حل اختلاف و دادگاه صلح اظهار کرد: یکی از مزایای همجواری دادگاه صلح با شوراهای حل اختلاف این است که در صورت نیاز به مداخله شوراها، زمان مردم تلف نمیشود. حضور شورا در کنار دادگاه صلح، فرصتی مناسب برای بهرهگیری از امکان سازش است.
وی افزود: همچنین، دادگاههای صلح به جرائم کیفری درجه هفت و هشت بدون نیاز به صدور کیفرخواست و مراجعه به دادسرا رسیدگی میکنند که باعث تسریع در روند رسیدگی و کوتاه شدن فرآیندها میشود.
صادقی ادامه داد: در این میان، اگر شوراهای حل اختلاف موفق به جلب رضایت شاکیان شوند، پرونده در همانجا بهطور مسالمتآمیز خاتمه مییابد. این امر همچنین امکان بیشتری برای جبران خسارات وارد شده فراهم میکند.
رییس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه گفت: در مواردی که سازش صورت میگیرد، معمولاً در سازشنامهها نحوه جبران خسارت پیشبینی میشود که این روش بهمراتب بهتر از صدور کیفرخواست و مجازات مجرم است؛ چرا که در بسیاری از موارد، بزهدیده به حق خود نمیرسد و صرفاً مجازات مجرم اجرایی میشود.
صادقی تأکید کرد: اما با سازش و جبران خسارت، احقاق حق واقعی بزهدیده به دست میآید. این امکان در شوراهای حل اختلاف در کنار دادگاههای صلح، به شکلی کارآمد و سریع تحقق مییابد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.