امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
- رویترز: آلمان رهبری مذاکرات اروپا برای کاهش تحریم های سوریه را برعهده خواهد داشت
- تکذیب ادعای مجروح شدن حجتالاسلام نیری و قاضی میری
- اتصال شبکه دیتای افغانستان به ایران
- انتشار لینک ثبتنام در طرح تذکر لسانی به کشف حجاب/ پلیس اطلاعیه داد
- قانون جامع حدنگار (کاداستر) کشور + جزییات
- با «جامعه کبیره» سلامم شنیدنی است؛ مهمان هر امام شوم، میزبان تویی!
- جزئیات برقراری پروازها به حالت عادی
- خبر رویترز درباره خروج «بشار اسد» از دمشق
- عوارض مصرف آمپول نوروبیون – خبرآنلاین
اقدامات سازمان غذا و دارو در راستای قانون حمایت از خانواده
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آزیتا نبیزاده با اشاره به تأکیدات همواره مقام معظم رهبری و جدّیتی که وزیر بهداشت در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت داشتهاند، اظهار کرد: دستورالعمل توزیع و مصرف داروی سقط جنین توسط این سازمان بهعنوان داروی موجد سقط در کشور تهیه و تدوین و ابلاغ شده است. […]

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آزیتا نبیزاده با اشاره به تأکیدات همواره مقام معظم رهبری و جدّیتی که وزیر بهداشت در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت داشتهاند، اظهار کرد: دستورالعمل توزیع و مصرف داروی سقط جنین توسط این سازمان بهعنوان داروی موجد سقط در کشور تهیه و تدوین و ابلاغ شده است.
وی افزود: چکلیست نحوه اجرای دستورالعمل و گزارش مشروح چکلیست و ابلاغ آن به دانشگاهها بهمنظور پایش اجرای دستورالعمل توزیع و مصرف داروی سقط جنین تهیه شد.
سرپرست گروه ارزیابی فناوری سلامت و مطالعات مدیریتی اقتصادی سازمان غذا و دارو با اعلام تهیه و تدوین برنامه عملیاتی پایش نحوه اجرای دستورالعمل توزیع و مصرف داروی سقط جنین در راستای اجرای ماده 58 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تصریح کرد: ثبت اطلاعات داروی سقط جنین در سامانه TTAC به معاونین غذا و داروی سراسر کشور بهمنظور نظارت بر توزیع و رصد دقیق زنجیره تأمین داروی میزوپروستول ابلاغ شد.
وی راجع به اقدامات صورتگرفته در جهت کنترل عرضه و توزیع داروی سقط جنین خاطرنشان کرد: تهیه پیشنویس بازنگری دستورالعمل میزوپروستول (ابلاغی 1399) بر اساس مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، کاهش توزیع داروی سقط جنین در مراکز عرضه مجاز در حدی که فقط نیاز درمانی مرکز رفع شود، توزیع این دارو صرفاً در داروخانههای بیمارستانی مجاز است که ارائه دارو با توجه به بند شماره 1 با ثبت و رهگیری در سامانه TTAC انجام میشود.
بهگفته وی، در راستای کنترل و نظارت بر مصرف داروی میزوپروستول، قابلیت استعلام فرآورده مذکور از طریق وب سرویس استعلام شناسه رهگیری و ردیابی بهصورت دوزشمار فراهم شده و در اختیار مرکز آمار و فناوری اطلاعات و سازمانهای بیمهگر قرار گرفته است.
انتهای پیام/+
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.