امروز : دوشنبه, ۹ تیر , ۱۴۰۴
- جزئیات مراسم ترحیم آیت الله سید علی لواسانی
- قتل ۲ پسر جوان با شلیک تیر خلاص!
- دستگیری ۲ شرور سطح یک در منطقه قلعه مرغی
- محیط زیست سنگ اندازی نکند/ طرح گردشگری آشوراده مجوز دارد
- حادثه در مرکز خریدی در پرو با ۷۷ کشته و مصدوم
- تصحیح الکترونیکی اوراق امتحانات نهایی؛ آموزشوپرورش معلمان را برای انجام این کار تحت فشار قرار میدهد/حقالزحمه سال قبل را پیش از امتحانات امسال دادند
- طبیعت برفی روستای تکه از توابع بخش مرکزی شهرستان نهاوند
- پشت درهای بسته بیمارستانهای کرمان چه خبر است؟
- پیشبینی از وضعیت آب و هوا در پاییز و زمستان
گرمایش جهانی تقاضای انرژی را 50درصد افزایش خواهد داد
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محققان دانشگاه ایلینوی اوربانا گزارش میدهند که پیشبینیهای انرژی جهانی موجود، تأثیر تغییرات آبوهوا بر سیستمهای گرمایش و سرمایش شهری را تا سال 2099 حدود 50 درصد دستکم گرفته است و در صورتی که انتشار گازهای گلخانهای به همین مقدار باقی بماند، تقاضای جهانی برای انرژی 50 درصد افزایش […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محققان دانشگاه ایلینوی اوربانا گزارش میدهند که پیشبینیهای انرژی جهانی موجود، تأثیر تغییرات آبوهوا بر سیستمهای گرمایش و سرمایش شهری را تا سال 2099 حدود 50 درصد دستکم گرفته است و در صورتی که انتشار گازهای گلخانهای به همین مقدار باقی بماند، تقاضای جهانی برای انرژی 50 درصد افزایش پیدا خواهد کرد که این اختلاف میتواند تأثیر عمیقی بر برنامهریزی تولید انرژی پایدار داشته باشد.
محققان همچنین نقش استفاده از سیستمهای گرمایشی و سرمایشی را نیز در تغییر آبوهوای شهرها بررسی کردهاند و میگویند استفاده از سیستمهای گرمایشی و سرمایشی در واحدهای مسکونی و تجاری میتواند تأثیر بزرگی بر اقلیمهای محلی و افزایش تقاضای انرژی داشته باشد.
لی ژائو؛ استاد مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه ایلینوی اوربانا دراینباره گفت: گرمایی که از سیستمهای گرمایش و سرمایش تولید میشود، بخش قابلتوجهی از کل گرمای تولیدشده در مناطق شهری است. این سیستمها گرمای زیادی تولید میکنند که در جو شهرها منتشر میشود و باعث گرمتر شدن آنها میشود و تقاضا برای سیستمهای سرمایش داخلی را افزایش میدهد که گرمای بیشتری را به اقلیمهای محلی میرساند.
دانشمندان هشدار میدهند که این گرمای ایجادشده کنار گرمای جهانی قرار میگیرد و تغییرات چشمگیری را در تقاضای جهان برای انرژی ایجاد خواهد کرد که باید مورد بررسی قرار گیرد.
ژائو میگوید: تیم ما در زمان حاضر در حال یادگیری نحوه تأثیر بیشتر متغیرها و عدم اطمینانهایی مانند رطوبت، مصالح ساختمانی و تلاشهای آینده برای کاهش تأثیر آبوهوا بر مدلهای خود برای بهبود پیشبینیهای تقاضای انرژی است.
یافتههای این مطالعه در مجله Nature Climate Change منتشر شده است.
انتهای پیام/+
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.