امروز : پنج شنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴
- ۹ معدن ناایمن در مازندران به دادگاه معرفی شدند
- کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچی در هنگ تایباد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- کشف انواع کالای قاچاق با هوشیاری مرزبانان هنگ مرزی تایباد
- خروج کیست ۶ کیلویی از شکم بیمار در بندرعباس
- بعد از ترور ناکام در سال ۲۰۲۴؛ تلآویو شیخ «عطوی» را به شهادت رساند
- شوخی عجیب پسر ترامپ با ساندویچ خوری پدر و دوستانش + عکس
- کاهش ۴۰ درصدی صید ماهی در گیلان
- بازدید طلاب مرکز آموزشهای تخصصی تبلیغ از موزه دین و دنیا
- استفتا از مراجع تقلید در خصوص احکام اعتکاف
دادستان کل کشور: انتخابات در امنیت و سلامت برگزار شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمد موحدی؛ دادستانکل کشور و رئیس ستاد پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی کشور اظهار کرد: بهفضل الهی و تلاش شبانهروزی نیروهای امنیتی، انتظامی، نظامی، مجریان و ناظران، انتخابات در امنیت و سلامت کامل برگزار شد و بار دیگر ملت ایران در سایه رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری، […]

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمد موحدی؛ دادستانکل کشور و رئیس ستاد پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی کشور اظهار کرد: بهفضل الهی و تلاش شبانهروزی نیروهای امنیتی، انتظامی، نظامی، مجریان و ناظران، انتخابات در امنیت و سلامت کامل برگزار شد و بار دیگر ملت ایران در سایه رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری، مدل نظام مردمسالاری دینی را به رخ جهانیان کشید.
دادستانکل کشور گفت: نظام اسلامی ضمن تحمل مصیبت سنگین از دست دادن رئیس جمهور محبوب خود، در مهلت قانونی توانست انتخابات باشکوهی را شکل دهد و دو مرحله آن را با مشارکت آگاهانه و ستودنی مردم به اتمام برساند.
وی افزود: انتخابات 8 و 15 تیرماه، نکات افتخارآمیز و برجسته بسیاری دارد که باید بعداً به آن پرداخت، از جمله حضور ایرانیان متعهد و وطندوست در اقصی نقاط دنیا بود که با وجود مزاحمتهای معدود افراد شرور و وطنفروش و منافقین، با صرف ساعتها وقت، غیرتمندانه پای صندوقهای رأی حضور یافتند و در این حماسه ملی شرکت کردند.
رئیس ستاد پیشگیری از تخلفات و جرائم انتخاباتی کشور ادامه داد: بحمدالله در فرآیند انتخابات تخلفات و جرائم مخل جریان انتخابات مشاهده نشد. در امر پیشگیری موفق بودیم و موارد اندکی هم منجر به تشکیل پرونده قضایی شده است که سریعاً رسیدگی خواهد شد.
دادستانکل کشور در بخشی از سخنان خود خاطرنشان کرد: انتخابات در ایران آزاد و مستقل است و شاید در دنیا کمنظیر یا بینظیر باشد، چون مردم در شرکت و عدم شرکت آزادند و از طرفی کاملاً مستقل هستند و هیچ قدرت خارجی و بیگانه نمیتواند در انتخابات ایفاء نقش کند.
موحدی در ادامه افزود: مردم کمافیالسابق به وظیفه خود عمل کردند، اکنون نوبت منتخب محترم مردم است، امیدواریم بحول و قوه الهی، بتوانند برابر تکالیف قانونی و سوگندی که مطابق اصل 121 قانون اساسی ادا خواهند کرد، عمل کنند.
انتهای پیام/+
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.