اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Sunday, 29 June , 2025
امروز : یکشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 36371
  پرینت خانه » جامعه تاریخ انتشار : 21 می 2024 - 14:36 | 20 بازدید | ارسال توسط :

شهادت 3 مأمور پلیس توسط شرور سطح یک تهران + فیلم و اسامی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شب گذشته دوشنبه‌شب سی‌ام اردیبهشت‌ ماه، در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، گشت انتظامی مأموران کلانتری 107 نارمک در حال گشت‌زنی بودند که به مرد جوانی مشکوک شده تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند. مرد جوان که پشت موتورسیکلت خود بود، هنگامی که متوجه حضور مأموران پلیس شد در […]

شهادت 3 مأمور پلیس توسط شرور سطح یک تهران + فیلم و اسامی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شب گذشته دوشنبه‌شب سی‌ام اردیبهشت‌ ماه، در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، گشت انتظامی مأموران کلانتری 107 نارمک در حال گشت‌زنی بودند که به مرد جوانی مشکوک شده تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

مرد جوان که پشت موتورسیکلت خود بود، هنگامی که متوجه حضور مأموران پلیس شد در همان لحظات اولیه با سلاح کلت‌کمری‌اش به‌سمت پلیس تیراندازی کرد که یکی از مأموران زخمی اما پس از انتقال به بیمارستان انصاری به درجه رفیع شهادت نائل شد.

با اعلام این خبر، خیلی زود قاضی امیرحسین علیمردان؛ بازپرس ویژه قتل شعبه دهم دادسرای امور جنایی به‌همراه تیم بررسی صحنه جرم راهی محل حادثه شد.

اقدامات اطلاعاتی حکایت از آن داشت که قاتل که از اراذل و اوباش سطح یک و فروشنده مواد مخدر بوده پس از ارتکاب جنایت با سلاح جنگی قبل از رسیدن پلیس، متواری شده است.

پس از پایان تحقیقات میدانی، مأموران پلیس پیشگیری، تردد متهم را در حوالی منطقه رسالت شناسایی کردند و برای دستگیری وارد عمل شدند اما مرد جنایتکار پس از مشاهده نیروی انتظامی مجدداً دست به سلاح شد و با چند شلیک، 2 مأمور دیگر را به درجه رفیع شهادت نائل کرد و 2 نفر دیگر از پرسنل نیروی انتظامی نیز به‌شدت زخمی شدند.

همچنین خود مرد جنایتکار در جریان تیراندازی توسط مأموران پلیس با شلیک گلوله به هلاکت رسید و تعدادی از شهروندان نیز در این حادثه مجروح شدند.

نام اسامی شهدای شب گذشته فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، سروان مسعود کرمی؛ استواردوم احسان منشی‌زاده و گروهبان‌یکم فرزاد روزبهانی است.

.

پلیس 110 , پلیس پیشگیری , شهادت , قتل در تهران , قتل با سلاح , پلیس 110 , پلیس پیشگیری , شهادت , قتل در تهران , قتل با سلاح ,

2 مأمور پلیسی که در حادثه تیراندازی زخمی شدند در زمان حاضر در بیمارستان بستری هستند و حال جسمی مساعدی ندارند.

به گزارش تسنیم، سیر مراحل قانونی پرونده توسط قاضی امیرحسین علیمردان بازپرس ویژه قتل شعبه دهم دادسرای امور جنایی آغاز شده است.

انتهای پیام/+



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

ده − 6 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.