اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Tuesday, 8 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 39618
  پرینت خانه » جامعه تاریخ انتشار : 04 ژوئن 2024 - 15:08 | 36 بازدید | ارسال توسط :

معدوم سازی 500 تُن غذای فاسد در طرح سلامت نوروزی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جعفر میعادفر در جلسه بررسی طرح سلامت نوروزی که در ستاد سازمان اورژانس کشور و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد, گفت: از چندماه پیش هماهنگی‌های درون و برون سازمانی با معاونت‌های وزارت بهداشت و سازمان‌های مرتبط با حوزه سلامت جهت ارائه خدمات مطلوب به مسافران در […]

معدوم سازی 500 تُن غذای فاسد در طرح سلامت نوروزی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جعفر میعادفر در جلسه بررسی طرح سلامت نوروزی که در ستاد سازمان اورژانس کشور و با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد, گفت: از چندماه پیش هماهنگی‌های درون و برون سازمانی با معاونت‌های وزارت بهداشت و سازمان‌های مرتبط با حوزه سلامت جهت ارائه خدمات مطلوب به مسافران در ایام نوروز انجام شده است.

وی افزود: از 24 اسفندماه و همزمان با اجرای طرح سلامت نوروزی، در اورژانس پیش بیمارستانی، بیش از 204 هزار تماس برقرار و منجر به 116 هزار مورد بستری و انجام حدود 8 هزار عمل اورژانسی شده است.

رئیس سازمان اورژانس کشور بیان کرد: تیم‌های بهداشتی که فعالیت خود را از 15 اسفند شروع کرده‌اند تا روز گذشته حدود 462 هزار مورد بازدید از رستوران‌ها، هتل‌ها و مراکز اقامتی داشته‌اند و حدود 500 تُن مواد غذایی فاسد، معدوم و هزار و 500 مورد پلمپ نیز صورت گرفته است که همه این اقدامات نشان‌دهنده نظارت‌های جدی است.

میعادفر ادامه داد: امیدواریم بتوانیم خدمات مطلوبی را در ایام نوروز به مردم ارائه دهیم و از مردم نیز می‌خواهیم در سفرهای نوروزی به توصیه‌های اورژانس برای کاهش حوادث ترافیکی، توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/



منبع

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

13 + 20 =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.