امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
- خواص سرکه؛ خواص و فواید خارق العاده سرکه طبیعی برای پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی
- واکنش آمریکا به خبر غرق شدن ناو اطلاعاتی ایران
- دستگیری عامل تیراندازی به سمت عشایر در فارس
- دستگیری عاملان شهادت ۴ مامور پلیس خاش-تفتان
- چرا کره جنوبی پیشرفت کرد؟ راز موفقیت یک معجزه اقتصادی
- قانون مربوط به جرایم الکترونیک نیاز به اصلاح دارد – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
- ترامپ: هر گلوله یمنی را ایرانی قلمداد میکنیم
- پزشکیان: بهدنبال سلاح هستهای نیستیم و نخواهیم بود
- چه کسی قرار است برای معین در ایران کنسرت بگذارد؟
انتشار 50000 برابری انتشار کربن از جنگل های حرا!
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مطالعهای که اخیراً توسط دانشگاه ایالتی مونتکلر انجام شده نشان میدهد که انتشار سالانه کربن از جنگل های حرا تخریب شده میتواند تا پایان قرن نزدیک به 50000 درصد افزایش یابد. بر اساس این مطالعه افزایش انتشار گازهای گلخانهای در درجه اول در سراسر جنگلهای مانگرو تخریب شده به […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مطالعهای که اخیراً توسط دانشگاه ایالتی مونتکلر انجام شده نشان میدهد که انتشار سالانه کربن از جنگل های حرا تخریب شده میتواند تا پایان قرن نزدیک به 50000 درصد افزایش یابد.
بر اساس این مطالعه افزایش انتشار گازهای گلخانهای در درجه اول در سراسر جنگلهای مانگرو تخریب شده به ویژه در در مناطقی از این جنگلها که در جنوب هند، جنوب شرقی چین، سنگاپور و شرق استرالیا وجود دارند، رخ خواهد داد.
جنگلهای حرا برای ذخیرهسازی و ترسیب کربن بسیار حیاتی هستند. گیاهان این جنگلها کربن را در چرخه فتوستنز جذب کرده، در ریشه گیاه ذخیره کرده و اجازه انتشار آن به جو را نمیدهد اما علیرغم اهمیت آنها، فعالیتهای توسعهای انسانی منجر به کاهش محسوس در این ذخایر حیاتی کربن شده است.
از دست دادن گسترده ذخایر کربن حرا طی دو دهه گذشته، تبدیل جنگلهای حرا به مناطق کشاورزی، آبزی پروری و شهری منجر به از دست رفتن 158.4 میلیون تن ذخایر کربن جهانی حرا شده است. این تلفات برابر است با انتشار کربن حاصل از انتقال کل جمعیت ایالات متحده از نیویورک به لندن از طریق هوا، که نشان دهنده تأثیر زیست محیطی قابل توجه چنین تخریبی است.
بر اساس این مطالعه جنگلهای حرا، تقریباً 0.1 درصد از سطح زمین را پوشش میدهند اما از نظر قابلیت ذخیرهسازی کربن توانایی سه تا چهار برابر ترسیب کربن سایر جنگلها دارند که همین مورد آنها را به یک جزء حیاتی از فرآیند چرخه جهانی کربن تبدیل میکند.
محققان هشدار دادند، جنگلهای حرا برای تنظیم ترسیب کربن حیاتی هستند و مهم است که از آنها محافظت کنیم و نخستین گام برای حفاظت، درک تأثیر جمعیتها و فعالیتهای انسانی بر ذخایر کربن جنگلهای حرا است.
نتایج این مطالعه در مجله معتبر Environmental Research Letters منتشر شده است.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.