امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- تعرفههای ترامپ بر فلزات و تبعات آن در اقتصاد جهانی
- بیش از ۵۰ تکلیف روی میز شورای ملی تامین مالی
- اگر تهران را چینیها میساختند؛ هوش مصنوعی پاسخ داد/ عکس
- ساختمانهای ۴ طبقه یا بالای ۱۰۰۰ متر ملزم به نصب پنلهای خورشیدی شدند
- اسکوچیچ: تراکتور نشان داد میتواند قهرمان شود؛ به تیمم افتخار کردم
- تاکید رئیس جمعیت هلال احمر بر ضرورت راهاندازی بیمارستان در مناطق جنگزده لبنان
- صدور کیفرخواست یک پرونده کثیرالشاکی؛ کلاهبرداری ۹۶ میلیاردی
- آیتالله سیستانی یکشنبه را روز اول ماه مبارک رمضان اعلام کرد
- درخواست ۱۰۰ هزار میلیاردی از رییس بانک مرکزی با اسناد جعلی
حجم بالای مراجعات غیراضطراری به اورژانس بیمارستان ها/ زنگ خطر کمبود متخصص “طب اورژانس”
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نادر توکلی امروز در افتتاحیه شانزدهمین کنگره بینالمللی طب اورژانس در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: با توجه به مراجعه زیاد مردم به اورژانس بیمارستانها، متأسفانه شاهد شلوغیهای غیرقابل پیشبینی هستیم که میتواند ارائه خدمات به بیماران را دچار مشکل کند. وی با بیان اینکه عمده مراجعات […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نادر توکلی امروز در افتتاحیه شانزدهمین کنگره بینالمللی طب اورژانس در مرکز همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: با توجه به مراجعه زیاد مردم به اورژانس بیمارستانها، متأسفانه شاهد شلوغیهای غیرقابل پیشبینی هستیم که میتواند ارائه خدمات به بیماران را دچار مشکل کند.
وی با بیان اینکه عمده مراجعات به اورژانس بیمارستانهای دولتی است، افزود: حجم زیادی از مراجعات به اورژانس بیمارستانها، نیاز به اقدامات اضطراری ندارد و اغلب بیماران سرپایی هستند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: میزان مراجعات به اورژانس بیمارستانها در فصول مختلف، تغییر میکند به طوری که برای مثال در فصول سرد سال، شاهد افزایش مراجعات بیماران دچار بیماریهای تنفسی به اورژانسها هستیم.
رئیس انجمن طب اورژانس ایران با اشاره به این که متخصصان طب اورژانس 24 ساعته و در روزهای تعطیل آماده خدمت به بیماران هستند، تصریح کرد: متخصصین طب اورژانس با استرس و فشار زیاد و در ادامه با فرسودگی زودرس شغلی مواجه هستند و سختی کار در اورژانس بیمارستانها، باعث شده تمایل و اقبال به این رشته تخصصی خیلی کم شود و از دو سه سال پیش، شاهد سیر نزولی متقاضی ورود به رشته طب اورژانس هستیم.
وی گفت: در یک دورهای 200 نفر فارغالتحصیل طب اورژانس در سال داشتیم اما حالا این عدد به کمتر از 10 نفر رسیده و این موضوع، زنگ خطری برای وزارت بهداشت به شمار میرود.
در ادامه محمد رئیسزاده؛ رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: اهمیت طب اورژانس بر کسی پوشیده نیست، زیرا پراسترسترین لحظات جان یک انسان در اورژانس بیمارستانها رقم میخورد.
وی افزود: متأسفانه خبرهای تلخی از برخورد با نیروهای اورژانس در بیمارستانها میبینیم که میبایست با اقدامات لازم قانونی، از بروز چنین رفتارهایی جلوگیری شود.
رئیسزاده ادامه داد: لازم است مسئولان حوزه سلامت به موضوع امنیت نیروهای اورژانس، توجه لازم را داشته باشند.
وی تصریح کرد: کسانی که تلاش میکنند علم پزشکی را تضعیف کنند، آب در هاون میکوبند و هرگز چنین نخواهد شد.
رئیس سازمان نظام پزشکی بر واقعی شدن تعرفهها تاکید و بیان کرد: علاوه بر واقعی شدن تعرفهها، عدالت بین رشتهای نیز باید محقق شود. برخی رشتههای پزشکی مثل رشته طب اورژانس، بیهوشی و…، باید به صورت ویژه دیده شوند.
وی، احترام و تمکین به تولیت حوزه سلامت را یک قانون دانست و گفت: این تولیت بر عهده وزارت بهداشت است و کسی نباید به خودش اجازه بدهد در حوزه سلامت ورود کند.
رئیسزاده با انتقاد از افزایش ظرفیتهای پزشکی بدون توجه به زیرساختها افزود: وقتی توانمندی افزایش ظرفیت را نداریم، نباید دست به چنین کاری بزنیم.
گفتنی است شانزدهمین کنگره طب اورژانس ایران تا تاریخ 15 دی ماه در مرکز همایشهای بینالمللی رازی تهران ادامه دارد.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.