امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
- ترامپ برای مذاکره آتی با زلنسکی شرط گذاشت
- پورمحمدی: مذاکره باید همراه با عزت و قدرت باشد
- عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
- درخواست روسیه برای نشست شورای امنیت درباره سوریه
- حال و هوای حرم مطهر امام رضا(ع) در روز نیمه شعبان
- وضعیت خطرناک در کرج: آلودگی هوا در محدوده بنفش
- والاستریت ژورنال:ترامپ طرح آتشبس اسرائیل و حزبالله را امضا کرد
- ماجرای عجیب شمشیرکشی بچهپولدارها به خاطر ۲ دختر/ ۱۰۰ میلیون تومان خرج دور دور پسرم است!
- قانون جدید برای حفاظت از اموال فرهنگی تهران
۷۳۵ نفر از زندانیان استان از پابند الکترونیک بهرهمند هستند
رئیس کل دادگستری خوزستان با تاکید بر تغییر رویکرد زندانبانی، گفت: در حال حاضر ۷۳۵ نفر از زندانیان استان تحت مراقبت و با استفاده از پابند الکترونیکی، بیرون از زندان هستند. خبرگزاری میزان– علی دهقانی در اولین جلسه کارگروه نظارت، پیگیری و تعیین تکلیف پروندههای دارای بازداشتی و کارگروه اجرای برنامههای سند تحول و تعالی […]

رئیس کل دادگستری خوزستان با تاکید بر تغییر رویکرد زندانبانی، گفت: در حال حاضر ۷۳۵ نفر از زندانیان استان تحت مراقبت و با استفاده از پابند الکترونیکی، بیرون از زندان هستند.
خبرگزاری میزان– علی دهقانی در اولین جلسه کارگروه نظارت، پیگیری و تعیین تکلیف پروندههای دارای بازداشتی و کارگروه اجرای برنامههای سند تحول و تعالی درمورد استفاده هدفمند از نهادهای ارفاقی، اظهار کرد: کاهش جمعیت کیفری از اهداف متعالی قوه قضاییه است و راهکارهایی در این خصوص تدوین شده که نیاز به توسعه و ترویج دارد.
وی تصریح کرد: از آغاز کار مرکز مراقبت الکترونیکی استان، ۲ هزارو ۵۰۰ نفر از مددجویان از این امکان بهرهمند و هماکنون ۷۳۵ نفر از این نهاد ارفاقی برخوردار هستند.
دهقانی ادامه داد: نظارت مدیران قضایی بر قضات باید همراه با آموزش و توجیه باشد.
وی با تاکید بر حفظ وحدت رویه با در نظر گرفتن شرایط متهمان و متناسب بودن جرم با استفاده از پابند الکترونیکی، گفت: هدف از اعمال جایگزین حبس، پرهیز از ورود مرتکبین جرایم غیرخشن به زندان و تنبه آنان با روشهای غیرکیفری است.
رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: طرح پایش و غربالگری زندانیان استان از شهریور آغاز و با بررسی پرونده همه مددجویان زندانها اعم از محکومین و متهمین، درخواست عفو و تخفیف مجازات آنان و نیز استفاده از نهادهای ارفاقی، مورد رسیدگی قرار میگیرد.
دهقانی افزود: با استقرار شعب شورای حل اختلاف در زندانها شاهد افزایش آمار صلح و سازش بهویژه در جرایم مشمول قصاص و پرداخت دیه و بدهی هستیم.
وی تاکید کرد: در بدو ورود زندانی شورای حل اختلاف مستقر در زندان و همکاری قاضی ناظر در زندان و نیز مددکاران در جهت سازش و مصالحه، اهتمام جدی داشته باشند.
انتهای پیام/
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.