اخبار ویژه حمایت‌آنلاین
« حمایت‌آنلاین، حامی همه مردم ایران »
Saturday, 24 May , 2025
امروز : شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۴
شناسه خبر : 103914
  پرینت خانه » اخبار استان‌ها تاریخ انتشار : 22 دسامبر 2024 - 13:23 | 17 بازدید | ارسال توسط :

۳۵۰۰ متر مربع از زمین‌های دولتی شهرستان بندرلنگه رفع تصرف شد

بندرعباس- دادستان بندرلنگه گفت: با دستور مقام قضائی ۳۵۰۰ متر مربع از اراضی دولتی به ارزش بیش از ۵۲ میلیارد ریال واقع در روستای گزیر شهرستان بندرلنگه رفع تصرف شد.

۳۵۰۰ متر مربع از زمین‌های دولتی شهرستان بندرلنگه رفع تصرف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد حسین زاده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرلنگه اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی ملی و منابع طبیعی استان و به دستور مقام قضائی با هدف احقاق حقوق مردم و مقابله با زمین‌خواری، بیش از ۳۵۰۰ متر مربع از اراضی دولتی در شهرستان بندرلنگه رفع تصرف شد.

وی با بیان اینکه اراضی رفع تصرف شده در روستای گزیر از توابع شهرستان بندرلنگه قرار داشت، افزود: ارزش تقریبی این زمین‌ها بالغ بر ۵۲ میلیارد ریال است که پس از رفع تصرف به بیت المال اعاده شد.

حسین زاده تصریح کرد: در راستای اجرای دستورات قضائی، مستحدثات غیر مجاز موجود در این اراضی نیز توسط یگان حفاظت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مأموران فراجا تخریب شده است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات ریاست قوه قضائیه و رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در خصوص اهمیت حفاظت از بیت المال و انفال، خاطرنشان کرد: به هیچ قیمتی نباید اراضی ملی و دولتی مورد تصرف و تعرض قرار گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرلنگه همچنین ضمن تأکید بر لزوم همکاری و تعامل بیش از پیش دستگاه‌های متولی برای مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز و تصرف اراضی ملی و دولتی، اذعان داشت: مردم نیز باید در راستای دفاع از حقوق خود، نسبت به حفاظت و صیانت از بیت المال حساس بوده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و تصرف غیر قانونی اراضی، مراتب را به نهادهای نظارتی مربوطه اطلاع دهند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰

چهارده + پانزده =

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.